Att ha fått på tok för mycket motion.

 

 

Hej från Haggis! Och HERREGUD från mig.

I förrgår kom jag på den briljanta idén att p r o m e n e r a till förskolan för att hämta Noah. Inte kör bil; promenera. Det går ju så fort att köra, tänkte jag, det kan väl inte vara så långt?

H E R R E G U D!

Det var SVINlångt! Jag fick sendrag precis överallt på vägen dit, det var storm med ilskna snöflingor och så många minus att mina kinder såg ut som om jag genomlidit en polarexpedition när jag kom hem. Noah tyckte det var gött att åka vagn såklart, men det tog 15 min längre hem på grund av den extra vikten, och det var en parodi att köra vagn längs så öppna åkrar – den höll ju på att blåsa av. Jag h a t a r dessutom att promenera, jag kan inte för mitt liv begripa tjusningen med “pw:s” och jag har aldrig nånsin varit en vandrande barnvagnsmamma, så jag vet inte vad som flög i mig? Det var ortopeden som tyckte att promenader var bra skit, men jag kanske inte borde startat med en mil eller så.

Så än idag skriker min stackars kropp av chocken, kommer knappt upp på morgonen. Men idag ska jag upp, för vi åker på hotellinvigning med pojkarna och tar ett dygns hotellsemester minsann!

Och DET ska bli skönt må ni tro.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Att ha fått på tok för mycket motion.

 1. Haha, din stackare! Jag hade föreställt mig dig som en riktig gångare eftersom du har fyra hundar. Blir väl lätt några km med dem varje dag eller?

  1. ina hundar är ju inga promenadhundar, de behöver springa 🙂 Så oftast tar jag bilen nånstans där de kan springa loss.

   1. Jag har ju med vinthundar och vi är ute i ur och skur. Jag släpper dem på promenaderna i skogen och så öser vi på😀 5 km om dagen blir det lätt!

    1. Ja alla hittar man väl sina sätt. Finns inte en chans att jag hade fått tex Tant att gå en promenad på ens en kilometer och njuta av det när det är för kallt eller regnigt.

     1. Hon är lite mer vädertålig såklart men ska inte motioneras särskilt mycket alls ännu, så några milarundor tar jag inte med henne inte. Alltså klart hundarna får koppelpromenader, men då är det bara en transportsträcka till en möjlighet att springa – inte för att promenera.

 2. Haha, ja alla hundraser har olika behov. Tänkte också först att det var konstigt med en hundägare som inte promenerar. Min hund ääääälskar långa raska promenader så det blir många mil i veckan. Tur att jag också gillar det, fast nu på vintern vete fasen om det är så jädra kul jämt😝

  1. Alltså det vore ett skämt att försöka få nån av mina att gå med på att PROMENERA i minusgrader (eller regn). De hade dött.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *