Att ta tidig påskledighet.

 

Nä-ä hörni.

Efter elchocker i onsdags (jag var inne för neurografi äntligen, för att mäta ledningsförmågan i nerverna, och undersökningen gick i princip ut på att jag sandpapprades och fick riktiga stötar liknande de man får av att hålla i ett häststängsel) och ett så sjukt spännande men samtidigt väldigt dränerande (dränerande på det sätt spännande saker oftast är, inte dåligt dränerande, kommer berätta mer så fort jag fått klartecken till det) möte igår och så en medicin-nedtrappning som går framåt men ger trötthet deluxe så känner jag att nä-ä nu tar vi lite påskledigt. 

Jag är aningen trött, helt enkelt. Eller snarare slut.

Så idag tar jag och Noah ledigt.

Vi går och badar ett tag, ser en eftermiddagsföreställning på bion och köper lite för mycket godis, handlar nytt garn för Leo har beställt ett par stickade byxor och trycker i oss en fika på Söderberg&Sara. Och så är vi bara, med varandra.

Precis så gör jag bannemig idag.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att ta tidig påskledighet.

  1. Det gör ni rätt i!
    Jag hoppas att du kommer till rätta med dina smärtor! Eller kommer det att vara permanent? 😱
    Trevlig helg och kram
    (Jag kan bara tänka mig hur kaninens öron luktar, huuuuu 😂😍)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *