Att äntligen, äntligen ha skaparlusta igen!

 

Ute på golvet i studion såg det ut såhär tidigare idag.

Jag har äntligen, äntligen fått tillbaka min skaparlusta efter att ha levt i vad som känns som en jäkla dvala de senaste månaderna; medicindimman börjar lätta och jag börjar känna mig som mig själv i huvudet igen. Och i magen, där kreativiteten bor. Den började fladdra för ungefär två veckor sen, jag fick en idé och idag har jag startat med att påbörja den och den känslan är helt otrolig. Den bekanta, fladdrande lyckan i att få vara kreativ och faktiskt skapa något. Inte något som jag gör för att jag måste, utan något som jag gör för att jag tycker det är roligt och för att jag vill.

Underbart.

Men nå – kan ni se vad jag gör? Vad tror ni det ska bli för något?

Rätt svar vinner en … ehm… kram.

 

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Att äntligen, äntligen ha skaparlusta igen!

 1. Något som har med sängram, tror jag. Ev kröning över sängen … kanske trallalaa
  Härlig skaparglädje♥
  Kram Kalmar

 2. Underbart att läsa att kreativiteten och skaparglädjen är på väg tillbaka! För mig ser det ut som en …… sänggavel 💕

 3. Vad skönt att du börjar må bättre. Hoppas även smärtan i armen börjat gett vika.
  Tror ditt projekt är att göra om en spegel likt den som Noah har i sitt rum.

 4. Kanske en gavel till sängen? Och så en fråga- ni har ju stora springor mellan brädorna- målade ni medvetet i dem eller medvetet inte i dem? Eller blev det bara som det blev? /Barbro

 5. Hejsan Emma
  Härligt att allt känns lite bättre.
  Jag tror att du håller på med att göra en ny sänggavel…
  🤗

 6. Känner igen känslan av när skaparglädjen försvinner. Vet också hur fantastiskt det är när den kommer tillbaka! Ser ut som att du har något spännande på gång! Gissar av någon anledning på sänggavel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *