I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att vara mellan vinter och vår.

 

Ni minns den där outfiten jag försökte fotografera förra helgen när snön yrde runt benen och jag nästan flög bort?

Här är den. I mycket mindre snö dessutom. Tänk vad mycket som kan hända på en vecka? Å andra sidan är kanske ängen täckt av mitt imorgon igen, vem vet. Det känns som om vintern hållit greppet ganska hårt om oss länge nu, men våren verkar ge den en fight och förr eller senare vinner ju våren i vilket fall.

Man måste bara hålla ut lite.

 

 

 

Men SOM jag älskar den här outfiten!

Kappan dreglade jag över direkt den dök upp under nyheter på CountryDreams och jag visste att den där var jag bara tvungen att ha med i ett inspirationsinlägg. Och köpa loss själv. För en alldeles gräddig, mjukturkosgrågrön kappa med lite generösare ärmslut och enkla knappar är precis vad man behöver för att känna våren i sig, iallafall jag.

Den är så snygg! Så, så snygg.

 

 

 

 

Jeansen är i en rak pojkvänsmodell med brodyr på ena sidan.

Jag skulle nog haft en storlek mindre, de skulle varit lagom lösa ändå, men sånt är ju lite svårt att veta när man inte provar. På bilderna har jag en storlek över min normala, så vill ni ha riktigt lösa pojkvänsjeans som liksom faller på höften är det ett tips att dra en storlek upp.

 

 

 

Och till det en supersöt, tunnstickad tröja med små bollar på. Allt som får ett plagg att stå ut lite från andra är ju som bekant ett plus för mig, så jag tycker verkligen om den här. Sticks inte heller (viktigt).

Och i samarbete med CountryDreams har ni 20% på allt till ord pris med koden FRU20 till och med på onsdag. Koden gäller som vanligt på allt och inte bara det som jag visar i inlägget, men plaggen jag har på mig är som följer:

Vårens drömmigaste kappa HÄR, normal i storlek.
Jeans med rak modell och brodyr finns HÄR, ta din normala storlek eller gå upp en om du vill ha extra pösiga.
Stickad tröja HÄR, finns också i underbar färg HÄR – normal i storlek.
Skor med guldhätta HÄR, normala i storlek.
Mössa är från SamsoeSamsoe och min egna.

En bra mellan vinter och vår-outfit, helt enkelt.

Varmt men inte påbyltat, och med en nypa varmare vindar i kanten.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

 

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “Att vara mellan vinter och vår.

 1. Vilken superfin kappa, underbar färg! 😍 Blir lite nyfiken på jeansen också, men får inte länken att funka. Vilket märke är det och vad heter de?

 2. Fina bilder men jeans och vit blus hittar man ju faktiskt var som helst (ändå snyggt!). En turkos kappa, alltså om man inte är gjord av pengar så kanske man inte kan ha kappor i tusen färger 😕

  1. Jamen precis! Tanken är ju att ge inspiration – man MÅSTE ju inte köpa exakt de här plaggen, går lika bra att tänka ”okej, ett par lösa jeans med vita sneakers är ju schysst”. Vill man sen ha ett av de specifika plaggen är det ju toppen med rabatt tänker jag 🙂

   1. Jag fattar ju det… att du vill inspirera, men jag kan inte komma ifrån att det faktiskt bidrar till överkonsumtion. Hur många plagg behöver vi egentligen???? Och till vilket pris (för vår planet)?

    1. Det tycker jag är upp till var och en att bedöma. Någon kanske känner att de behöver 8 par jeans, en annan att de behöver ett. Någon känner att de vill ha en ny bil, en annan att de vill cykla. Det kan jag inte svara för, hur var och en gör sina egna prioriteringar. Det är inte min roll att ta, det är varje enskild individs roll. Man kan ju också se på det så om man vill att inläggen kanske inspirerar någon att använda plagg i sin garderob på olika sätt istället för att köpa nytt.

     1. Det är inte fel, det är ju rätt för dig. Det finns bara olika sätt att se på det.

 3. Å…… tack för inspiration, länge sen jag blev sådär superkär i ett plagg, kappan, jösses så snygg. Är den lite tunnare så den funkar på vår och ev sommar också? Kram

  1. Den har ju ull i sig så sommar vetetusan? Den skulle funka här nu (plus 8 grader ca) med tjock tröja och vår/vårkvällar – men jag tycker nog den är för tjock för högsommarkvällar.

 4. Fin kappa! Men produktbilden på Country Dreams sida var ju förfärlig!!! De får byta till din…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *