Att ha årets påskris på plats!

Och där står det – årets påskris!

Ni var några som undrade vad det var för grenar egentligen och jag kollade med floristen; de kallas trollpil och jag själv tycker att de är så himla vackra med sitt snirkliga, nätta. Hade ju såna även förra året och de fick rötter efter ett tag så de planterade jag ut i en kruka och finns nu alltså i Drömmen som en egen liten växt.

 

 

Det blev en blandning av mjukt rosa, grönt och gräddvit den här gången!

Idag ska jag försöka beta av en lista med saker och sen bli vab-avlöst av mannen och ge mig ut på stan för att fixa pojkarnas påskägg – vi lägger godis i våra men även små saker som de blir glada för, som kritor eller lera eller annat pyssligt. Och böcker! Böcker är fasligt bra att stoppa i påskägg enligt mig; då har dom att göra sen. Åt Noah köpte jag en liten bok man dessutom kan måla med fingerfärg i häromdagen så den ska stoppas ner, och så ska äggen målas och få fint band och sen gömmas undan i väntan på att få gömmas på riktigt nånstans i huset (eller ute? det snöar riktigt tung blötsnö just nu så känns inte så troligt att det blir ute i år) . Och så ska jag försöka ta lite bilder till er på det där projektet ni gissade på för någon dag sen; det är klart och blev prick så fint som jag hade hoppats.

Nu sätter vi igång med den här onsdagen, tycker jag. Så produktiv man nu kan vara med vab.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha årets påskris på plats!

  1. Vad har du för fjädrar? Alltså material, och var är de köpta? Svårt att veta vad som är bra för djur och natur tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *