I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att ha den bästa accessoaren.

 

Det finns ingen bättre accessoar än en snygg klocka tycker jag.

Min bär jag alltid; jag har två stycken av samma modell men i olika färg som jag alternerar mellan: Daniel Wellingtons Classic Petite. Den är smäcker och liten med sina 28 mm och passar min något klena handled väldigt bra, och roséguldet är sådär mjukt i färgen som jag gillar. På bilden har jag den svarta med mesh-armband (HÄR) men ni har även sett mig ha den helt i roséguld (HÄR). Den senare är helt perfekt för sommaren när huden fått en lite varmare ton och man kanske dras till ljusare kläder.

Och behöver du en ny klocka, vill köpa till ett armband till din befintliga eller kanske vill ge någon ett påskägg utöver det vanliga har ni nu 15% på a l l t från Daniel Wellington med koden NAGONSFRU. Dessutom är det fri frakt över hela världen!

Hela utbudet hittar ni HÄR.

I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg