Att ha våren här!

 

 

Nä, jag skoja bara.

….

Hej andra april. Kul att se dig i vinterskrud, men nu får det faktiskt vara nog. Jag vill ha torra gator, en mossig skog, en insjö med blankt vatten, väntande odlingslådor och sol som gör nacken varm under håret.

Kämpa.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha våren här!

  1. Näääämen stackars er. I Göteborg idag tog vi fram alla trädgårdsmöblerna och satte oss i solen under en knallblå himmel (snön har smält bort under påsken) och just när vi satte oss kom ett sträck med gäss in precis ovanför oss. DET är ju ett vårtecken om något. Förstår att det är kämpigt, you can do it!!!

  2. Men det är i alla fall inte mörkt runt omkring och brun sörja på marken 😉 😘 Emma.
    Ljusa Kramar från Ninni.

  3. Så fantastiskt vackert! Jag blir grön av avund när jag ser alla fina snöbilder. Som en gammal Hälsingebo i yngre år hade jag snö, och älskade det. Sen flyttade vi till Skåne … där uteblev snön mer eller mindre från år till år … Jag gav upp och flyttade till Spanien, för snön kom ju ändå aldrig, så där på riktigt. Ett år senare, vad får jag se då?! Jo, massa snöbilder från Skåne!!! WTF?! Hahaha … nog för att vi har haft det lite varmare här nere på Solkusten, men sjukt mycket regn och storm. Då känns det lite som om att jag vill flytta tillbaka och ha snö istället. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *