Att bara maxa tiden.

 

Godkväll!

Sen uppdatering idag, har verkligen försökt maxa tiden här. Imorgon är det dags att vända hem, Leo ska på kalas och en vardag väntar, men att äntligen ha fått starta säsongen känns nästan overkligt.

Tänk att vi kan vara här nu.

 

 

Hundarna har njutit de också, såklart.

 

 

Och vädret har varit alldeles ljuvligt med runt 12 grader ute, alldeles kornblå himmel och inte ett moln. Sådär så jag varit tvungen att dra ett extra lager spf och sätta på mig en liten trädgårdshatt när jag suttit på trappan.

Och det som var snöstorm alldeles nyss.

 

 

Noah har redan slocknat – mängder av frisk luft gör att alla somnar minst sagt ovaggade på kvällarna, och pojkarna är ute mer eller mindre non stop från 08-18 så då får man lov att bli lite trött. Jag också. Jag ska snart dra fram madrass nummer två, sätta igång ett avsnitt Closer på dvd:n och tigga till mig en försiktig ryggmassage medan solen försvinner bakom trädtopparna.

En helt FANTASTISK lördag har det varit. Hoppas ni fått ha det, ni också.

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att bara maxa tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *