Att ha fri sjö.

 

Igår när jag kom fram och hade hängt upp solcellsbelysning, fått igång kaminen, rastat hundarna och annat så bestämde jag mig för att gå ner till den lilla bryggan och se om isen släppt hela vägen in.

Vägen såg ut som den brukar, minus gröna blad då. Tänk att om någon månad har det exploderat och allt silas i skirt grönt när solen försöker komma igenom bladverken.

 

 

Jag var utrustad med kastspöet och fast besluten om att lära mig kasta med vänster.

 

 

Framme!

 

 

Det ser lite kallt ut på bilderna men det var så himla behagligt; solen sken och vinden var hyfsat lätt och inte en enda is fanns att se någonstans. Vintern har släppt taget på alla håll nu, snart släpper den nog taget om oss också? Tycker att jag brukar hålla mig frusen ett par extra veckor, som om kroppen inte riktigt vågar tro på att det vänt.

Nån fisk blev det inte men jag fick en halvtimme vid en sjö, med solen på axlarna och skogen i ryggen.

En bättre fredag, helt klart.

 

4 kommentarer till “Att ha fri sjö.

  1. Hej! Ville fråga en grej som inte är kopplat till inlägget men som jag har undrat sen du gjorde ditt senaste inlägg om hudvård. Vad är det för dagkräm med spf i som du använder? Du nämnde att den har 50? Försökt hitta en dagkräm med hög spf utan att lyckas. Kram från Astrid

    1. Nej precis; finns ingen bra regelrätt dagcreme med så hög spf. Så jag använder dagcreme och sen en separat spf 50 (Dr Goss SPF 50 dark spot nånting) ovanpå. Runt dec/jan har jag spf 30 från Murad.

  2. Läste ”med SONEN på axlarna” och tänkte men herregud, hur klarar din rygg det 😂 Ha det så mysigt i drömmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg