Att ta en tjuvstart på en fredag!

 

Känner ni det? Att det är fredag?

Jag gör det sannerligen trots att det är halv storm, för jag hade tänkt försöka köra ifrån stormen och landa i Småland aningen tidigare och vältra mig i helgkänsla. Jag ska sätta kryddor, rensa rabatter, elda i kaminen och se om isen har släppt nog för fiske – och jag tänker starta med allt alldeles snart, inte ens vänta tills eftermiddagen.

Vädret är inte lika optimistiskt som tidigare i veckan men väldigt mycket varmare än det är här just nu, och idag ska det vara sol och 14 grader och DET tackar man inte nej till. Nästa vecka står det 20 grader men det känns lite för bra för att vara sant? Vi säger så. För nästa vecka, på veckodagarna alltså, har jag ingen möjlighet att vara där i vilket fall så jag tröstar mig med att appen nog bara fått spel.

Men nu ska jag ta ett telefonmöte här, en dusch och sen packa bilen klar för avfärd!

Nästa gång vi ses är det i Småland.

 

8 kommentarer till “Att ta en tjuvstart på en fredag!

 1. haha, tänkte samma sak när jag kollade vädret igår, kan det stämma? 19 grader här i Dalarna nästa vecka? Oh my! Hade ju varit lovely så vi håller väl tummarna =D

 2. haha vad kul!! Har ni bilen inne i huset? Åh vad jag önskar att vi hade en sån, har velat köpa många år men nått har gjort att jag inte gör det ändå, vet inte varför, kanske för att jag har två och inte orkar med tjafset. 😀 Vad söt han ser ut . Ha en fin dag i småland

 3. Jag kommer inte riktigt ihåg när jag började följa dig men jag hade hunnit köpa hus så kring -09, du hade stora vackra, prasslande kjolar, klänningar eller både och i dova färger. Du jobbade fortfarande som anställd och är anledningen till att jag fortfarande börjar nya texter med Att, för det är ett av de vackraste sätten att börja en text på på (även om jag tror mig minnas att du väl gjorde det för att komma högt upp med bokstaven A?)

  Du var något annat än det jag var van vid i bloggvärlden och ledde mig vidare både till House of Philia och senare världens vackraste Bandit. Vet inte var jag vill komma med den här kommentaren men fick sån flaschbacks till känslan jag fick när jag började hänga här inne för herrans många årsen. Jag var knappt 20 och tyckte du var så häftig som tog för dig av livet, skapandet och kreativiteten och än idag är du den som inspirerar mig mest.

  Jag har hunnit haft några mörka år sen jag först ”träffade” dig men du har liksom varit lite av mitt kvinnliga målbild, att sådär ska jag bli när jag blir stor. Nu har jag precis kommit ur den värsta stormen med både missbruk, kriminalitet, sålt hus, separerad och kursat företag (Gud, insåg nu att du & jag har samarbetat i mitt företag där jag sålde bakverktyg. Jag blev SÅ lycklig när du ville blogga om mina bakgrejor och ha en tävling här inne. Men var nog ”för cool” aka feg för att erkänna HUR stort det kändes, måste varit 2011/2012).

  Nu närmar jag mig 30 i juni och är mer trygg än någonsin, till snudd på svindlande lycklig emellanåt. Jag bloggar dels för att skriva av mig, dels för att hjälpa andra med liknande erfarenheter och dels för att kreativiteten helt plötsligt bara sprudlar, sen jag blev drogfri. Och säcken knyts liksom ihop på något fint sätt, jag går in här när jag är osäker på hur jag ska beskära en bild, börjar majoriteten av rubriker med Att och tänker fortfarande att jag vill bli som du när jag blir stor.

  Blir alltid så varm i bröstet av att besöka dig, har dock alltid varit dålig på att kommentera hos alla jag följer men vill egentligen bara säga en sak: Tack för att jag får ha dig som självständig, modig, klok, jordnära, insiktsfull, livsnjutande, empatisk, kreativ och ödmjuk kvinnlig förebild och tack för att du har varit det för mig från sen jag började följa dig när det nu var, 2009 eller så.

  (Vad hette kjolarna? Du var besatt och jag tyckte de var så vackra och osäkra jag tyckte att du var SÅ modig som fick runt med så mycket prasseltyg. Du är också anledningen till att jag förälskade mig i kalkfärg, har vågat måla om möbler tio gånger innan jag har blivit nöjd och fått mig att förstå att kreativitet får vara viktigt )

  ❤️

  1. Men du – vilken kommentar! Här sitter jag helt gråtmild efter att ha läst ❤️ Walla-kjolarna ja, vem vet – kanske syns de snart igen? Vackraste plaggen ever. Och t a C k för dina ord!

 4. Åh blev lite ledsen när jag såg helgvädret här i Skåne och det ska regna lördag och söndag, för att sedan bli fint väder igen – what the… Hoppas det inte stämmer! Vill ju komma ut, få sol på näsan, räfsa och plantera lite. Hoppas…
  Önskar dig en fin helg!

 5. 22 grader i Göteborg idag. Mötte en söt unge i shorts och t-shirt på affären och känder mig lätt förvirrad av sommarklädseln. 22 grader…. smaka på den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg