I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att vara femtiotals-flirtande.

 

Hå hååå hörni! Nu börjar det bli barbent-tider!

Kjolar och klänningar och ingenting instängt, kläder man känner vinden igenom utan att frysa. Än så länge med en stickad tröja till förvisso – men det gör mig inget att ha vinter uppe och vår nere; tycker det kan bli en schysst kombination i sig själv.

 

 

Som här!

En vippig, vårrosa kjol med fickor (alltid ett plus när det är fickor!), ett par nätta sneakers och så en grövre stickad tröja med rund hals som tar ner det sockersöta lite och ser till att man håller värmen. Kjolen är perfekt om man är bjuden på sommarbröllop och inte vill ha klänning tänker jag? Med pumps och en snygg topp. Vill man vara lite extra femtiotal är ju en knuten vit skjorta till hur snyggt som helst, med ett par låga klackar. Sneakers går ju till prick allt, och tröjan också för den delen.

 

 

Så vill jag strosa på kullerstensgator (när de är torra och dammar sådär härligt ni vet) med solglasögon och stråväska och känna hur värmen börjar ta tag i luften. M-hm.

Och i samarbete med CountryDreams har ni 20% på allt till ord pris på deras sida till och med onsdag! Koden man ska ange är FRU20 och den gäller i vanlig ordning på allt till ord pris på hemsidan och inte bara det jag har på mig, men produkterna i inlägget är som följer:

Stickad tröja med rund krage – HÄR (normal i storlek)
Kjol med fickor HÄR (normal i storlek)
Sneakers HÄR (normala i storlek).

Hela utbudet hittar du HÄR.

Nu ska jag ta söndagkväll här hemma med resten av familjen, kanske blir det grillen som åker fram igen? Det här vädret vill man ju ta in så mycket det bara går.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *