Att haft vår 2.0 i helgen.

 

Men hur ljuvligt väder hade vi inte i helgen också?!

På lördagen var det strålande sol och vi sysselsatte oss med att rensa ur odlingslådor, kratta löv, vattna, påta och skruva. Att kunna gå utan jacka är nästan overkligt? Hundarna njöt i trädgården och vägrade gå in precis som resten av familjen.

 

 

Rabarbern växer så fort när solen ligger på att man nästan kan se den skjuta i höjden – den går upp någon centimeter per dag vi är där och i det här tempot kommer den snart synas över kanten igen.

 

 

Hundliv <3

Och igår var det alldeles daggigt ute – ingen sol i Småland under förmiddagen, men alldeles ljummet och fuktigt och enligt mig lika ljuvligt som strålande sol. Så länge det inte är kallt njuter jag lika mycket av molnigt som sol just nu, det är något speciellt med det där vädret som lägger en hinna av fukt över ansiktet på dig också. Igår roade jag mig med att sätta upp nästan alla glasen i växthuset (bara dörren och ett öppningsbart fönster kvar) innan vi packade in oss och motvilligt körde hem igen.

Men; ny vecka och då gäller det att vara på plats.

Dröjer ju inte en evighet till nästa gång i vilket fall.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att haft vår 2.0 i helgen.

  1. Åh vad detta var härligt att läsa, dina beskrivningar är så målande ❤️. Kan nästan känna fukten i ansiktet som du beskriver men denna helg har spenderats med dålig nacke i soffan istället 😫. Hoppas få nosa på våren i veckan som kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *