Att ha den 19 april 2017.

 

Eftersom jag var iväg hela långa dagen igår på sånt jag inte kunde fotografera tänkte jag att vi idag tittar på vad vi gjorde runt den nittonde april förra året? Det kan vara kul.

Vi hade varit i Drömmen, Leo hade somnat på soffan och Noah studerade honom fascinerat.

 

 

Idag förra året var jag i Lund på House of Palladium på helt fel dag (pinsamt men sånt händer ibland). Kul att se att allt jag fotograferade som jag tyket var vackert då, för ett år sedan, är vackert än idag.

 

 

Och pojkarna var nyklippta och alldeles fantastiskt fina!

Idag ska jag lägga på en rem för att hinna göra klart sånt som måste vara klart innan jag känner mig redo för att åka till Småland och kunna koppla av hundra procent, men jag ska även ta en timme bara för mig själv och få en ansiktsbehandling på Parelle. Banditen har tiden innan mig så vi hinner sammanstråla och kramas lite iallafall, kanske ta en fika, innan det är dags att åka hem igen och lägga handen på det sista.

Och det är redan torsdag hörni!

Ibland susar dagarna förbi, som vyn utanför ett tågfönster.

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha den 19 april 2017.

  1. Det är det som är så kul med bloggen, att kunna titta tillbaks och se vad man gjorde “förr”. Speciellt för mig som har uruselt minne haha.
    Ha en finfin torsdag där du ligger och få ansiktsbehandling, så jädrans skönt 😀
    https://lotte4.blogspot.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *