Att ha hunnit med lite vänskapstid också.

 

Igår fick jag en välbehövlig paus och fick krama min Bandit lite.

Parelle hade en kunddag där de bjudit in sina “stammisar” för en Sensai-behandling av en tjej som var på besök under dagen, och jag och Banditen hade fått tiderna efter varann så att vi skulle hinna träffas lite. Hur skönt var inte det då? Både ömpyssling och en älskad på en och samma gång.

 

 

Efter Banditen var det som sagt jag.

Höll på att somna för natten till igår sov jag vansinnigt dåligt på grund av dunderförkylning (tror jag? kan väl inte utvecklat pollenallergi vid 38 års ålder?) och sparkande Noah som bestämt sig för att dela vår säng. Drömde vansinnigt intensiva drömmar om hur jag höll på att köpa en takvåning i Montmartre på företagets bekostnad för att hyra ut som fotostudio. Galet.

 

 

Så fick man en snabb sminkning också! Banditen var överjordiskt vacker i vanlig ordning.

 

 

Så hann vi ta oss lite mat från Maltes Mackor i solen innan jag vände tillbaka igen för att ta emot leveranser, ringa samtal och göra en kundbeställning.

Och idag! Idag är det bannemig fredag och jag ska köra till Småland för tjuvstart trots att det inte är kväll. Har ett möte på vägen sen är det bara raka vägen fram och så är jag på plats där jag helst vill vara för en fredag som lovar strålande sol och över tjugo grader varmt.

Över tjugo grader hörni! Man kan ju inte riktigt tro det.

 

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Att ha hunnit med lite vänskapstid också.

 1. Ó jú det kan komma när som helst, jag fick det för första gången 36 år och har ALDRIG haft några allergier överhuvudtaget, ufffff det var fruktansvärt första våren men nu lyckas jag hålla det i styr med tabletter och allllllllt som går att ta.

  Lycka till sæta fína þú 🙂

 2. Hallå.. ser heeelt underbart ut…
  Ta-hand-om-sig-själv-och-vänskapstid kan man ju aldrig få för mycket av….
  Skulle bara säga att JOPP du kan bli allergisk under hela livet…
  Min pappa har rätt svår pollenallergi och var inte det minsta allergisk före 55-års ålder….
  Å i Montmartre ska jag bo om 2 veckor….fast inte i en fotostudio då…;)
  Ha en härlig dag och hoppas solen skiner på er också.
  Kraaaaaaam Katarina

 3. Gud så skönt!!! Med behandlingen alltså, inte allergi. Jag som är 40+ har börjat känna av , vilket jag tror är en lättare form av pollenallergi … mycket nysningar och snuva, aldrig haft tidigare, hoppas bara att det inte blir värre.
  Trevlig helg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *