Att visa de tre knasigaste sakerna vi har hemma.

 

Jag fick frågan om jag inte kunde visa de där märkliga sakerna vi har i vardagsrummet lite närmre – och visst kan jag det!

Där inne står tre stycken av våra nog knasigaste prylar, men nog också de tre sakerna jag tycker mest om här hemma. Just för att de är knasiga. Det första är den här lilla glaskuben med kragar i – den köpte jag i Paris för att jag inte kunde låta bli. (Samtliga av mina knasiga saker har jag förresten hittat i Paris, dock inte samtidigt).

Fyra stycken herrkragar i en box. Hur kan man inte vilja ha det?

 

 

Och här står de andra två!

Vår äggmojäng, till exempel. En slags tavla nästan fast på fot, och inuti den en massa ägg. Så knasig och så vacker att det inte gick att motstå.

 

 

En låda med gamla glasögon någon?

Lådan i glas köpte jag ett år och så sprang jag på de här små glasögonen på stativ ett annat, och tillsammans blev de superbra. Säkert också jätteknasigt, men jag tycker om att ha små saker här och där som får folk att haja till när de är på besök. Saker som ser ut att ha en jättespännande historia, även om jag inte kan den.

 

 

Hej små glasögon!

Och det var det! Tre knasiga föremål, alla från Paris, alla nu i vårt hem istället.

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att visa de tre knasigaste sakerna vi har hemma.

  1. Fina saker! Det är ju såna saker som inte finns i vartenda flöde – samma saker på alla konton – det är dom där sakerna som gör din inredning så härlig!
    Kram Tina

  2. Var på Roy Fares Mr Cake idag. Såg samma kragar i en Box (utanför toan..) och stannade till, vad är oddsen på att du ska visa samma just idag?! Eller stannade jag till för att jag sett dessa hos dig? Coola!

  3. Dom är helt underbara!!! Så ovanliga och spännande. Det är sådant som gör ett hem personligt!!! Har själv en glassbox som jag fyllt med vaktelägg. Gjorde det som påskpynt men den har blivit kvar framme då jag gillar den så mycket. Tack för din blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *