I annonssamarbete med BONUSWAY

Att kunna skapa egna små kartotek.

 

 

Handlar du på nätet ibland och skulle vilja hitta produkter och tips samlade på ett och samma ställe?

Bonusway har nu en ny funktion som gör att du som användare kan skapa dina egna teman och kollage med dina favoritprodukter; dels för din egen skull men också för att andra ska kunna hitta tips och trix. Om du missat hur Bonusway generellt fungerar så är det en kostnadsfri tjänst som ger dig pengar tillbaka på det du handlar online via de butiker som finns anslutna – som ett slags bonuskort kan man säga, fast med riktiga pengar. På Eleven.se har du till exempel 4,50% bonus på allt du handlar och pengarna sätts tillbaka på ditt konto; inte i form av poäng utan i form av riktiga pengar (Bonusway finns som app också, om du oftast handlar via mobilen).

 

 

Och nu kan man alltså som användare även skapa egna små kartotek med favoriter åt andra att inspireras av eller för att själv hålla koll på vad man egentligen gillade. Som ett slags Pinterest kan man säga; fast du tjänar en slant om någon går via din länk. För varje gång nån köper en av ”dina” produkter så får du en bonusboost på 0.1 x vanlig bonus. Om till exempel tre användare köper en produkt via ditt inlägg har du 13% bonus från en butik som normalt ger 10% bonus.

Är du med?

 

 

Jag har själv skapat några teman, till exempel ”De bästa ansiktsmaskerna” med de bästa ansiktsmasker jag testat. Där finns en blandning av masker för olika behov som jag själv älskar och rekommenderar. Men kanske har jag missat några? Om du själv har några favoriter i mina olika teman så skapa dina egna inspirationscollage och dela dom med mig vetja, så får jag lite tips av er också. Du delar dina produkter med mig genom att ange hashtagen #attvaranagonsfru och så kan jag sätta ihop ett kollage med alla era favoriter om ett tag så kanske vi kan hitta ännu fler produkter att tycka om.

Just nu har jag följande teman på min profil: ”Hudvård – rengöring” med de bästa rengöringsprodukterna, ”Ansiktsmaskerna” som jag skrev om ovan, ”Det bästa från Dr Gross” med mina favoritprodukter från Dr Gross, ”Sheet masks” med sheet masks man vill ha hemma, ”Sminkfavoriter” samt ”Hårvårdsfavoriter”. Jag kommer fylla på med egna favoriter efter hand som jag hinner och är i färd med att köpa nytt.

Hur Bonusway fungerar kan du läsa mer om HÄR, du blir medlem och hittar mig HÄR (kostnadsfritt). Så hashtaga mig #attvaranagonsfru med era bästa favoriter vetja! Ni sitter säkert på godbitar jag missat.

I reklamsamarbete med Bonusway

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *