I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att fira en liten med tjuvstartskalas.

 

Tadaaa!

Idag kom jag fram till Drömmen ungefär 2,5 timme tidigare än pojkarna och passade på att duka upp lite kalasstämning för Noah. Kalas med gäster blir det inte förrän imorgon, men fyller man år så fyller man år, och efter det traditionsenliga firandet med frukosttårta i morse så fortsätter vi här idag och har lite kalas redan nu.

 

 

Några grenar hade knäckts från det här trädet av blåsten, så de sågade jag till lite och körde ner i en kruka full med packad jord så att de skulle orka stå och sen var det bara att börja pynta. Temat blev som sagt väldigt ”under vatten” och jag hade hittat roliga sjöjungfrupynt på Ebay, gjorde lite tassels själv av silkespapper och hängde upp girlanger.

 

 

Paketen slogs in med under-vatten-pastelligt papper från Lagerhaus. Inte för att han bryr sig ett dugg om hur paketen är inslagna, bara jag som tycker det är kul.

 

 

En liten snäckgirlang från Ebay i lampan blev bra!

 

 

Tassels på tråd är inte fel det heller. Den långa guldflagge-girlangen köpte jag förra året, tror det var på Lagerhaus, och den är verkligen helt galet lång – jag kunde utan problem dra den från ena väggen till den andra och det fanns ändå ett bra stycke över som fick landa på skåpet. Ett tips om den ännu finns kvar i sortimentet och ni behöver något längre än de klassiska 2 meterna. Alltså jag tycker det är så barnsligt ROLIGT att duka! Till allt egentligen; midsommarfester, bröllop, företagsfester. Men nog extra mycket till barnkalas faktiskt.

 

 

Det hela var mycket uppskattat!

 

 

Och jag klippte lite blommor att ta in och sätta i vas – då är det verkligen vår.

Kalasfin får man ju vara, som till exempel i klänning från Second Female med helt fantastiskt skön passform – älskar wrapklänningar som fortfarande känns luftiga och inte sitter för tight. Denna finns HÄR (och med koden FRU20 har ni 20% på allt till ord pris hos CountryDreams till och med tisdag).

Nu ska vi fortsätta ha treårsdag, svänga ihop en glass i maskinen (första för i år!) och ta fredagkväll.

Bästa fredagen, helt klart.

 

Kläder i reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

 

 

 

1 kommentar till “Att fira en liten med tjuvstartskalas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg