Att spendera det mesta tiden här idag.

 

Godmorgon från ett regnigt Drömmen!

Här växlar det mellan sol och ösregn snabbare än man hinner blinka ibland, och jag ska spendera en hel del tid här; i köket, för idag är det kalas för Noah och han har önskat sig en hel drös med olika bakverk. Inte för att jag kommer baka alla åtta eller vad det nu var han räknade upp, men ett litet dessertbord ska vi nog få till. Finns ju inget mer rogivande att baka om man har tiden och inte måste, utan gör det för att man vill.

Med tanke på regnet blir det nog över lag en dag mest inomhus, vi får dra fram sällskapsspelen och koka vatten till té och se till att ge oss ut de gånger solen vinner. Och bada badkar! För det bör man när det regnar.

Men här hittar ni alltså mig idag! I kalastagen.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att spendera det mesta tiden här idag.

  1. Sa fint du gjort! ”Noah”-pimpet, var har du hittat det? Vi har ocksa en Noah som snart fyller ar (lite mer dock) och det skulle nog uppskattas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.