ATT FULLKOMLIGT ÄLSKA SHEET MASKS.

Inlägget innehåller reklamlänkar

 

Åh sheetmasks!

Dessa ljuvliga, tunna små ark som finns till precis vilken hud som helst eller problem som helst, och som är den snabbaste vardagslyxigaste fixern för huden jag vet. Jag älskar sheetmasks och laddar ofta upp med en handfull inför speciella tillfällen eller bara för att; jag har sheetmask när jag flyger (skit samma hur man ser ut), när jag ska på nån typ av festlighet om 2 timmat och fortfarande ser nyvaken ut, när jag har gjort syra och vill dränka huden i fukt, när det är kallt ute och huden känns vass, när det är varmt ute och huden behöver lugnas, när jag vill ha en dethandlarbaraommig-tid en hektisk vardagskväll eller helt enkelt när som helst som jag känner att jag eller huden behöver det.

 

 

Mitt senaste köp av sheetmasks landade tydligen i väldigt mycket lugnande, återfuktande masker. Man vet ju att man ska dricka mycket vatten och sådär, men det är jag dålig på så jag försöker kompensera lite extra med fukt utifrån. Gurka, Aloe Vera, Grönt te, Avocado – sånt som är lugnande och bombar huden med fukt samtidigt, inga jätteaktiva saker utan bara ingredienser som är som en mjuk kudde för huden. Jag har mycket stress framför mig i tre veckor till, och jag planerar att iallafall kärleksbomba huden under tiden.

 

 

En honung och en calendula slank också med!

Grejen med sheetmasks är att det är inte alltid de dyraste som är nödvändiga. Om du bara vill ha kärlek till huden och inte ”fixa några problem” med dina masker är de för 25 kr precis lika bra som de för 150. Personligen kan jag tycka att runt 50-60 kr är smärtgränsen för en mask jag ska ha på fejset en gång, jag testar hellre två billigare i så fall. Det är också en vansinnigt kul present att ge bort; köp ett gäng olika sheetmasks och lägg i en kartong du slår sidenband om – jag hade själv blivit överlycklig för ett sånt paket! Och det blir mycket för pengarna, istället för att satsa på EN dyr mask.

Det finns mängder av K-Beauty-masker till bra pris om du vill kärleksbomba huden lite! Holika Holika gör riktigt bra masker tycker jag och de ligger oftast på runt 25 kr styck. Skin79 är en annan favorit, och så TonyMoly om man vill ha lite roligare masker som gör att man ser ut som en panda eller nåt. Ett riktigt bra utbud av masker, där jag köpte den senaste laddningen, finns HÄR (<- reklamlänk, och jag såg i nyhetsbrevet att man nu har 20% på allt när man handlar för över 499 kr med koden SPRING20). Som en godisaffär, mer eller mindre.

Vill du unna dig en snabbfix för huden eller ha lite spa-tid hemma eller uppvakta någon som fyller år är sheetmasks ett hett tips. En av mina största svagheter, helt klart.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “ATT FULLKOMLIGT ÄLSKA SHEET MASKS.

  1. Kom hem från Korea igår och jag lovar att det är HIMLEN för skönhetsprodukter och kom hem med en hel kappsäck full av sheet masks som kostar ingenting (en euro styck ungefär??) och alla världens krämer och masker på burk. Kan annars tipsa om Too cool for school -märkets Egg Yolk produkter – helt sjukt bra stuff för några euro (oavsett att de ser ut som leksaker)! Är annars än svuren Clinique-användare (smart-serien liksom…..) men är helt begeistrad av K-beautyn nu, tänk det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.