Att sitta här idag och fixa pappersblommor.

 

Jupp;

idag ska jag parkera mig här vid köksbordet och lägga halva dagen på att vika pappersblommor till ett jobb. Det ska vikas och duttas och målas och säkert sväras lite, och sen måste jag åka och hitta förvaringsbackar nånstans så att jag inte har pappersblommor i hela hemmet när pojkarna kommit hem. Så märklig måndag egentligen; men det är väl det som är tjusningen med att vara egen – man vet liksom aldrig riktigt vad man ska få hitta på härnäst. Igår när vi kommit tillbaka körde jag ner till stranden och letade stenar och grenar, även det till jobb, och när jag gick där med en stor kasse över axeln och plockade upp det ena och det andra tänkte jag att folk måste ju undra vad jag håller på med? Men som sagt; det är ju det som är det roliga. Att en arbetsdag kan innehålla pappersblommor eller strandlänsning ibland.

Hur veckan ser ut annars kan jag inte svara på ännu för jag har inte vågat öppna almanackan; men jag vet att jag ska till Malmö och Tidaholm iallafall och om jag inte minns fel var det typ samma dag? Två kaotiska veckor kvar inklusive denna, det klarar man. Och sen vips så är det maj och temperaturerna har förhoppningsvis fortsatt varit generösa och man sitter vid sitt lilla bord i trädgården alldeles barfota och njuter på kvällarna.

Vi tar oss framåt hela tiden, mot värme-varje-dag-tider.

Det är grejer det.

8 kommentarer till “Att sitta här idag och fixa pappersblommor.

  1. I hope you’ll post the flowery results! I’ve been on a paper flower making kick for a few weeks now. Can’t stop! My favorites are made from old book pages. Hope to see yours unless they are Top Secret since they’re for a shoot? 🌸😊

  2. Hej! Jag undrar vart dina tavlor från Desenio tog vägen i köket? Tyckte du fick till det så fint, som med allt annat! Har tänkt många gånger att köpa något liknade.
    Kram Caroline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg