I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att ha två efterlängtade nyheter!

 

Och så kom MayBeauty äntligen med dessa två nyheter som jag väntat på; Moroccan Miracle schampoo och balsam! Med keratin och arganolja och samma göttiga saker som finns i deras hårmask ni vet, och som mitt hå längtat efter att få testa. Jag är ganska kräsen med mina hårvårdsprodukter och tar tacksamt emot all hjälp för att göra håret mjukt och glansigt och lättstylat – jag har så himla svårt för när håret känns skadat och sprött.

 

 

En vanlig ”sovitmedtofsintegjortnåt”-bild på håret innan behandling.

 

 

Sen är det bara att kör igång!

Schampot är generöst i löddret vilket alltid ger pluspoäng från min sida, det doftar gott och arbetas snabbt in. Tycker håret känns ”lätt” i handen på nåt vis när man sen sköljer ur.

 

 

Balsamet är något krämigare och lenare i handen och sätter jag i topparna/längderna efter att ha kramat ur det mesta av vattnet (om håret är för blött rinner ju balsamet bara av, så försök krama ur det så gott det går så att stråna kan ta åt sig av produkten).

 

 

Låt balsamet verka 3-5 minuter innan du sköljer ur!

(Där känns det också en skillnad direkt när man sköljer ur; det glider lättare när man drar händerna igenom på nåt vis).

 

 

Sen är det bara att föna och styla som vanligt!

Ett bra schampo och balsam gör ju underverk när det används regelbundet; tycker framförallt att det är värt att lyfta att det här setet känns snällt mot hårfärgen –  tycker inte den tvättar ur färgen eller bleker av den som många schampon lätt gör. Extra plus för att håret känns friskt och skyddat när man använt det ett tag, och arganoljan gör verkligen håret lättare att föna/styla tycker jag.

Och i samarbete med MayBeuaty har ni 30% på Morrocan Miracle Schampo och Balsam med koden emmamaybeautyMer om produkterna och hur du beställer hittar du HÄR.

En nyhet som verkligen levererade!

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha två efterlängtade nyheter!

  1. Mjaa..är håret skadat sår det skadat. Man får vara försiktig med det och klippa bort der trasiga..det är ju död materia. Funkar det fortfarande m samarbetsreklam? Känns som intresset svalnat i bloggvärlden. Ursäkta ifrågasättningen..men trovärdigheten har sinat. Iaf i min värld.

    1. Fast var skriver jag att det lagar skadat hår? Jag skriver att jag själv avskyr när håret KÄNNS skadat, och för min del är det en jättestor skillnad på produkter – vissa schampon gör mitt hår strävt och flygigt till exempel (vilket inte innebär att det skadat mitt hår, men det känns skadat när det är strävt). Ja, tack och lov fungerar samarbeten ännu – annars skulle vi alla som skriver mer än bara som en hobby vara tvungna att lägga ner :S

  2. Jag köpte nyligen ett annat shampo och balsam med arganolja i. Såg fram emot att använda dem men shampot var jättekonstigt: mer som en gel i färg och form och löddrade knappt alls, jag fick ta i hur mycket som helst. Hmm, ska prova någon mer gång och se om det får godkänt – det är viktigt med produkter man gillar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.