Att ha gjort Malmö och Ljungby samma dag.

 

Hej fredag!

Nu är jag i Ljungby och ska sätta mig i bilen och köra till Tidaholm – men jag tänkte att vi kunde titta på vad jag gjorde igår? Jag var nämligen i Malmö på lite ärenden, och tänkte passa på att utnyttja ett presentkort jag hade på Electa sen deras bloggkväll förra året.

 

 

Ingen ansiktsbehandling den här gången – jag testade istället LPG!

En maskin som liksom dammsuger dig och ger bindvävsmassage; perfekt om man samlar mycket vätska till exempel eller vill strama åt huden eller bara har mycket ledvärk. Cirkulationen ökar nämligen så det hjälper till att sätta skjuts på grejer och jag som alltid samlar vätska (har alltid märken efter strumpor och sådär) tänkte att det kunde vara perfekt.

 

 

En såshär kroppsstrumpa fick man åla sig i och sen gicks man över med den där dammsugarmaskinen som liksom slurpade in huden och masserade. SÅ SKÖNT! Som att få en riktig helkroppsmassage, fast med dränerande och uppstramande effekt då.

Efteråt hade jag ett möte, sen gick jag till ….

 

 

La Leia såklart!

Det var dags att kika på badkläder och att hitta en bh som jag kan ha under en vit snudd på genomskinlig blus utan att den syns. Bh:n, alltså. Ibland är det ju jätteschysst att se en siluett av en bh under tyg tycker jag, men vissa tillfällen är det inte läge så jag behövde en bh för de tillfällen det inte är läge.

 

 

Lyckades ta en lite suspekt och halvsuddig bild på mig själv i årets badgrej! En rash suit med långa ärmar och bara axlar som jag bönat och bett Erika att ta in. Jag letade efter en sånhär redan förra året men hittade ingen passande, och den här var PERFEKT! Förutom att jag tycker det är toksnygga med ärmar på badkläder så är det ju extremt bra för att skydda huden mot solen och ingenting trillar ut när man kastar runt barn.

 

 

Och avslutningsvis två bilder från min Instastory!

Sen åkte jag hems, släppte in en man som borrade hål för fiber, lastade bilen och körde till Ljungby. Och där har jag alltså sovit inatt och nu bär det iväg till nästa ställe. Och sen! Sen är det Drömmen-helg!

Ho hooo på den.

 

5 kommentarer till “Att ha gjort Malmö och Ljungby samma dag.

  1. Hej!
    Jag och min man ska snart åka en helg till Malmö och fira 10-årig bröllopsdag. Vi har inte varit i Malmö sen -05 så har ingen koll alls på staden. Vad har du för bra tips? Framför allt restaurangtips, både lunch och middag, mysig bar etc. Vi ska bo på hotell Savoy.
    Tack för en härlig blogg!!!!

  2. Hej! Tog till mig av ditt hudvårdstips Peter Thomas Rooth ang rengöringskrämen. Är nog lite trög men fattar inte av instruktionen på burken om jag ska skölja av efteråt m vatten el om de tycker att allt ska ha fastnat på svampen? Och var kan jag köpa refill svampar? #ärnoghelttrög#

    1. Jag har den som en första tvätt och följer upp med en löddrande i steg två 🙂 då känns man mindre ”oljig” efteråt. Svampen räcker lika länge som burken, behövs ingen regill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg