Att ha haft en sommarkväll nästan.

 

Vilka kvällar, alltså!

Igår var det så hett i trädgården att man fick klä av sig för att inte börja flämta, och i lördags när vi var nere hos mamma&göran var det ljummet trots att solen var på väg ner och värmen avtagit.

Man kunde gå i tunn tröja och bryta arm om man ville.

 

 

Och så kunde man göra volter i en hoppborg tills man var alldeles svettig. Ja, inte jag då – hade jag försökt mig på det där hade det väl blivit akuten, men det var väldigt kul att bara titta på.

 

 

Sjön var nästan stilla, och jag och mamma gick ut på en brygga för att meta i kvällsljuset. Inte för att det nappade lika bra på den här sidan sjön, en det är ju fortfarande något av det mest avkopplande man kan göra om ni frågar mig.

 

 

Och så kunde man sitta och filosofera medan solen gick ner.

Nu har vi lämnat Drömmen för att inte kunna åka tillbaka på några helger, men nästa gång vi är där är det ju nästan sommar ”på riktigt” och mina rosor har säkert växt en decimeter om jag har tur. Trädgårdshandeln öppnade i helgen vilket är ett snart-sommar-tecken och den lilla boden utmed vägkanten där man kan köpa grönsaker och stoppa pengar i en hink har säkert kommit upp tills dess. Det är vår tid som börjar nu, så är det bara.

Men idag; måndag med ortopedbesök för Tant som start.

Hej majvecka – jag har hört att du ska bli varm och inbjudande.

 

 

6 kommentarer till “Att ha haft en sommarkväll nästan.

  1. Ser helt underbart ut. Måste passa på att tacka för tipset om Dr Dennis Gross solkräm till ansiktet, den är super 🙂
    Har du något tips på solkräm till kroppen? Vill gärna ha 50 spf men en lätt kräm för varje dag.

    1. Där tycker jag det mesta går bra 🙂 Jag har haft Dior i många år, men även PizBuin och annat man ofta kan hitta i airshoppen och tycker det funkar lika bra med vad som bara det håller över 30 i spf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg