Att ha en annan typ av “vanlig dag på jobbet”.

Foto: Zeina

 

Jag är ledsen för så sporadisk uppdatering just nu, av förklarliga skäl så har jag häcken full hela dagarna och på kvällarna är jag så trött att jag mest får i mig mat, tvättar av allt smink och slocknar för att vara pigg och hyfsat fokuserad dagen efter. Men jag är lite mer aktiv på Instagram just nu såklart (@attvaranagonsfru), försöker spela in lite stories så ni kan hänga med på vad som händer de tillfällen jag inte står framför kameran och spelar in.

Tänkte jag kunde presentera de andra deltagarna lite? Han på bilden (inte creepet till höger, han är … ja ;)) som står bredvid mig är Jimmy Brorsson. Tittar ni mycket på Dessertmästarna känner ni säkert igen honom – han vann 2016 – och även i det här programmet kommer han vara “bakpersonen”. Jag är fest, Jimmy är dessert (ni förstår ju varför vi står där och myser; fest och dessert är ett utmärkt par såklart). Jimmy kommer ni att ä l s k a, han är alldeles fantastiskt varm och charmig och alldeles mjuk i framtoningen och han får en att skratta så man knappt får luft. Tyvärr ser vi inte varandra så mycket under dagen eftersom alla har varsin station där vi är och jobbar, men varje lunch och rast och kväll hänger vi i produktionen med varann så mycket det går eftersom vi helt enkelt trivs så bra i varandras sällskap. Jimmy tyckte jag om från första stund; det går inte att göra annat, och hans desserter är att dö för (håll för guds skull utkik efter munkarna; de seglade nästan upp i topp med Limhamnsbomberna). Jimmy kommer att gå igenom både basic grunder på sånt man egentligen inte vet och mer kreativa desserter och bakverk. Som sagt; övertygad om att ni kommer älska honom.

Det var person nummer ett det, och nu har det blivit den här inspelningsveckans sista dag så jag ska checka ut från hotellet och åka till Lisa och börja göra klart inför dagens tema. Sen ska jag h e m och attackpuss pojkarna och försöka landa i vad tusan jag varit med om den här veckan egentligen.

En fredag med en helt ny typ av “vanlig dag på jobbet”.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha en annan typ av “vanlig dag på jobbet”.

 1. Emma ♥️ Hej !
  Ha inte dåligt samvete för att Du inte kan uppdatera bloggen med inlägg så flitigt som Du annars gör.
  Jag är övertygad om att fler med mig har förståelse för att Du har fokus och kraft riktad på inspelningen av programmet, vilket jag med spänning och längtan tycker det ska bli SÅÅÅ ROLIGT ATT SE…♥️
  Jag är så glad för Din skull att Du får möjligheten att vara med om detta och Du är klippt och skuren att vara DÄR och MED i detta Ni gör, det är jag övertygad om. Så roligt med ett nytt program, som jag tror blir en ”vill se mer – en till säsong, tack”.
  Summa kardemumma…lägg Din energi på detta under inspelningen i veckorna och Din familj i helgerna.
  Varma Ljusa Glada Omfamnade Kramar från Ninni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *