Att Ä N T L I G E N kunna berätta.

Foto: Magnus Carlsson/SVT

 

Åh vänner – ÄNTLIGEN kan jag berätta!

I slutet av november fick jag ett mail med rubriken ”SVT-projekt, ring mig :)” och resten är väl egentligen historia. Eller ja, historia och historia, men vad det mynnade ut i är att jag just nu befinner mig i Falkenberg och spelar in ett helt nytt program tillsammans med SVT. Är det inte galet?! Jag kan inte fatta det själv.

Programmet heter Timjan, Tupp och Tårta och såhär beskriver SVT det själv:

Det kommer vattnas i munnen och klia i fingrarna när det här matgänget gör entré i SVT i höst. Håll utkik efter Timjan, tupp & tårta – matprogrammet för alla smaker.

Vi är fem stycken ”profiler” – ni kanske känner igen de andra? Jag ska dock inte laga mat, utan min avdelning är dukning och fest och DIY-pyssel och sådär, så det enda jag gör är att pyssla och bygga upp och duka en himla massa hela dagarna. Jag lovar att jag ska berätta mer snart men det är l å n g a dagar med inspelning som startar strax efter åtta och hemfärd till hotellet igen ungefär 12 timmar senare – så jag är mentalt utmattad och virrig och ganska så jättetrött just nu, så jag ville mest bara titta in och säga hej och berätta varför det är så tyst här inne. Jag kommer alltså inte blogga varje dag de här två veckorna, men ska försöka titta in så ofta jag bara kan, och kameran börjar fyllas på med behind the scenes-bilder jag vill dela med mig av.

Så håll ut! Mer info och massa bilder kommer.

Ska bara landa i det här en liten stund först.

 

Rekommenderade inlägg

45 kommentarer till “Att Ä N T L I G E N kunna berätta.

 1. Men skojar du, vad kul!! Grattis!!! Verkligen. Det skall bli spännande att se. Du går från klarhet till klarhet. Fantastiska du!😊🤗

 2. Vad roligt! Kommer att hålla utkik efter programmet, det kan inte bli annat än jättebra!

 3. Men så spännande! Följt dig i alla år men aldrig tittat på dina videos (inte min grej) men nu banne mig ska jag slaviskt följa serien! Rackarns va kul!!

 4. Igen, GRATTIS. Så galet roligt detta ska bli att få se. Kan inte tänke mig en bättre inspiratör i vår tv.

 5. Shit vad kul!
  Tänk inte på oss, vi finns här när du har tid igen:)
  Kram å grattis

 6. Så jäkla kul! Det är du värd, kan inte tänka mig någon annan ha din plats ❤️
  Och namnet på programmet! Så coolt och lockande!

 7. Wow vad roligt!!! Du kommer göra det här fantastiskt bra! Ser så mycket fram emot premiären:)

 8. Grattis!!! Har inte sett dina andra videos men reklamen för Clas Ohlsson såg jag. Du är som klippt och skuren för tv och det där kommer du att göra galant! Och namnet på programmet!

 9. Vad roligt! Miljoner grattis! Ska definitivt titta på programmet. Det är du som har fått mig att verkligen älska inredning, längtar efter att få köpa mitt nya hem och börja inreda med inspiration av dig.Du är verkligen en inspirationskälla <3 Massor av kramar

  https://livetpamalmen.vimedbarn.se/

 10. Jag, bär en önskan och längtan av att få ut mer av livet. Du, en källa till inspiration, en känsla av att det är möjligt. Allt du är, önskar jag att jag vore. Makalös! All min respekt och beundran!

 11. Så himla roligt! Detta passar dig så väldans bra 🙂
  Kram från en stolt bloggkollega!

 12. Fantastiskt! Haha, jag känner inte igen nån egentligen men jag hoppas på att det är Zeina som står bredvid dig? Älskar all hennes mat!

 13. Vad roligt. Ja blir så glad för din skull o alla andra som kommer att se programmet o får se vem du är. För du är toppen med det du visar o skriver. Än än gång lycka till.

 14. Detta är sååååå perfekt för dig!!!!!!!! Vad kul för dig och för oss förstås.
  Grattis!

 15. Det är så mycket reklam på din blogg nu att det är helt hopplöst att försöka läsa 🙁 man klickar o klickar men det dyker upp igen o är i vägen tills man till slut ger upp. Sjukt tråkigt.

 16. åh vad fantastiskt roligt!! Följt din blogg ända sedan Silkesapan gjorde entre så det skall bli grymt kul o se dig ”Live”

  1. Det var en avdelning på Svt som tog fram programnamnet så jag kan tyvärr inte storyn bakom 🙂 Kanske för att det innehåller kryddor, kött och desserter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *