Att ha klamrat och häftat.

 

Så här såg restaurangen ut när jag anlände!

Aningen mer kal än den skulle vara 24 timmar efter om vi säger så.

 

 

Ni minns att jag var i Tidaholm innan jag åkte och spelade in Timjan, Tupp och Tårta?

Det var för att köpa in växterna som bland annat ligger där på bordet. Det var SÅ MYCKET växter och kartonger att vi bara skrattade när vi systematiskt började öppna upp alla för att ha överblick och kunna sortera innan jag startade.

 

 

Och tadaaaa! Ungefär 18 arbetstimmar senare såg det ut såhär!

Väggarna kläddes in med växter (fejk såklart) som häftades fast, det hängdes kransar i taket, pelare blev klättrande rankor och bakom glasdörrarna där borta byggdes det en barnhörna och ett glasrum förvandlades till ett knasigt djungelrum.

 

 

Detta var så s j u k t slitigt men så vansinnigt roligt må ni tro.

Anna som har Böda är helt fantastisk och jag har alltid kul med henne, så att arbeta med det sällskapet var bara tacksamt. Framåt kvällen var vi så trötta och slutkörds-fnissiga att vi la sista handen på en djungellampa och bestämde oss för att ge upp innan vi skulle börja skapa på tok för knasiga miljöer.

 

 

Men vi hann!

Det är lite småsaker som ska till, ljusslingor och sådär, men på fredag öppnar restaurangen och vi är redo. Eller ja, de är redo, jag jobbar ju inte i restaurangen – men jag fick vara med och utforma efter Annas vision och därmed känner jag mig delaktig.

Och IDAG ska jag bannemig ta helg! Åh vad jag ska ta helg. Jag och pojkarna åker till Drömmen för 26-gradig värme, insjö och enbart slö-njutning och jag ska prestera minsta möjliga under de närmsta dagarna och bara NJUTA av värmen som än så länge är med oss. Det har varit helt galet intensiva veckor med Falkenberg och Öland och sådär, så de här dagarna är heliga för mig. Ska vara som en igel på killarna (som säkert kommer tycka jag är skitjobbig) och på fredag kommer mannen och joinar för helg.

SMÅLANDSHELG!!!!

Så himla värd.

4 kommentarer till “Att ha klamrat och häftat.

  1. Så fint ni har gjort! Det ska bli spännande att snart prova Centro hoppas maten håller samma klass som inredningen, då kommer det ju att bli TOPPEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg