I annonssamarbete med BONUSWAY

Att fylla på med inspirationen.

 

Jag får en del förfrågningar om att tipsa om klänningar för sommarens fester (student, bröllop med mera) så nu har jag satt mig och plockat ihop lite godbitar i två olika teman på Bonusway; festklänningar och vardagsklänningar! Det är priser från 180 kr till 1900 kr så ett himla brett spann, och ibland kan man ju verkligen ha tur och lyckas fynda! På Bonusway hittar ni ju också mina bästa produkter inom olika hudvårdskategorier, samt masker jag älskar och annat för ansiktet.

Klänningarna ovan kommer från Festklänningstemat och det hittar ni HÄR.

 

Hittade så många snygga vardagsklänningar också, så det blev ett tema med såna också!

Tydligen vill jag ha antingen blekt eller färgstarkt i sommar, och gärna rymligt och fladdrigt. Kollaget med vardagsklänningar hittar ni HÄR, och hela min profil på Bonusway HÄR.

Varför ska man då handla via Bonusway? Jo, för att man får procent på allt man handlar! Som en kundklubb man samlar poäng i ni vet; men på en himla massa butiker och där man får RIKTIGA pengar tillbaka på sitt konto istället för värdecheckar. Dessutom får man 50 kr extra i bonus vid sitt första köp. Mer om Bonusway och hur man kostnadsfritt blir medlem hittar du HÄR.

En slags stående rea, kan man säga.

I reklamsamarbete med BONUSWAY

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg