Att ha livet 2.0

 

Alltså…

Att åka hit var typ det bästa beslutet någonsin? Luften är så varm att den dallrar, sjön var svalkande istället för ont-kall så jag badade (!) och vi åt glass två gånger för att det var nästan det enda sättet att hålla temperaturen nere. F A N T A S T I S K T! Idag ska vi inte göra mycket mer än just det där; gå ner till sjön, doppa oss, spana efter fiskar som pilar framför fötterna, äta glass, bygga sandslott och sen gå hem till Drömmen för att baka en paj, se på film och ha kväll. Denna sommaren är dessutom så himla enkel om man ser till pojkarna; nu är båda så gamla att de är mer eller mindre självgående – inget springande efter galen bebis som äter sand, trillar från stenar och blir akuthungrig. Ni vet. Nu kan man lugnt sitta vid strandkanten och se på när de leker, Noah går inte längre ut än knäna utan sällskap och sjön är så långgrund att han skulle behöva komma ungefär 100 meter ut innan det började bli obehagligt. Det är en av anledningarna till att jag älskar just insjöar; inga vågor, inga strömmar, inga läskiga överraskningar. Bara mjukt vatten och skön badtemperatur.

Så idag tar vi sommarlovstorsdag kan man säga? Ja. Sommar är det iallafall.

5 kommentarer till “Att ha livet 2.0

  1. Åhhh. Hoppas att ni får en fantastisk sommardag. Det är ni värda. 💛💚❤️💙
    (Har inte tagit mig tid att kommentera på sistone men jag ser VERKLIGEN fram emot att se dig på tv i höst!)

  2. Helt ljuvligt!
    Jag älskar också insjöar och gärna spegelblanka vatten men jag har förstått att det finns folk som inte alls ser dem som utan läskiga överraskningar (dålig sikt, sjögräs, gäddor..), haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg