Att ha sommarbarn.

 

 

SÅ fint det är med sommar! Och så efterlängtat.

Jag har nästan haft lite panik de senaste veckorna eftersom jag jobbat så intensivt och värmen har varit så påtaglig – jag har varit rädd att det ska bli som förra året; att det kom två veckor sol och sen … inget mer. Att jag skulle missa det, liksom. Gå miste. Min själ och min kropp har skrikigt efter sol och tunna kläder så länge att bara tanken på att sommaren skulle gå mig förbi varit nästan outhärdlig.

Men nu har jag landat! Fem dagar i Småland med gassande sol, en sjö med 24 grader i vattnet (!!!) och kravlös tid med pojkarna var precis vad som behövdes.

 

 

Det var nog vad som behövdes för dom också skulle jag tro. Båda två har njutit av friheten här ute, av tid på en strand som är snudd på folktom såhär tidigt i säsongen.

 

 

Leo har fått fräknar <3

Jag vill äta upp honom ibland.

 

 

Och att hålla sig för skratt med munnen full av kaka är inte det lättaste när fotografen retas.

På onsdag är mannen ledig så de kommer hit på tisdag kväll igen, mina tre. Jag ska fota “Gör om mig” med CountryDreams på tisdag och i år är vi bannemig här, så jag stannar kvar och jobbar själv i två dagar och njuter av Drömmen. Så tiden är inte slut ännu, det finns dagar kvar och sommaren verkar inte gå i ide det minsta vad jag kan se.

Nu är det förbaskat skönt att leva.

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha sommarbarn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *