Att ladda för ensamdagar.

 

Så har de andra åkt hem och tystnaden lagt sig över hela Drömmen; bara jag och hundarna är kvar.

Men det gör ingenting, det är bara två dagar och jag har en hel del jobb att ta tag i efter att deklarerat minisemester i onsdags – jag har försökt hålla jobb på ett minimim dessa dagar, helt klart värt att ha en full måndag då. Dessutom ska det bli lite svalare imorgon ryktas det, så då blir det ä n n u enklare att parkera sig vid skrivbordet och beta av milkorgen. Finns det förresten något särskilt ni vill att jag visar nu när jag är här? Vad vill ni se från Drömmen-dagar? Skriv bara så ska jag försöka ordna.

Utöver att jobba planerar jag dessutom att äta choklad och ha ohämmad läsning av de böcker jag köpte på mig innan jag åkte till Böda – stunderna att läsa är ju inte så vansinnigt många nu för tiden att jag tar varje chans jag får att kasta mig över en bok.

Så ett ensamt hej från Småland idag!

Ses imorgon igen.

 

14 kommentarer till “Att ladda för ensamdagar.

  1. Det låter som att det kan bli rätt härligt de kommande dagarna också. Vilken magiskt fin grind i sin enkelhet! Apropå den och din fråga, skulle jag göra se hur uppfarten/rondellen ser ut nu. Vad har ni för stacket? Antar att ni har något till alla hundar? Skulle vara magiskt med lite filmsnuttar från drömmen!

    1. Bilder kommer! Vi har vanligt fårstängsel så det är inte så sexigt men fyller sin funktion ☺️ Tyvärr är nätet här för dåligt för att ladda upp film, men på mina Instastories hamnar en del!

    1. Den är från Samsoe Samsoe, minns inte vad den heter men du hittar säkert en produktbild hos dom 😘

  2. Jag drömmer om ett sommarhus men är än inte säker på om det är ett renoveringsprojekt jag längtar efter eller verkligen ett sommarhus. Oavsett, hittat flera i Smålands skogar till bra pris men är ensamstående mamma och så JÄKLA mörkrädd så jag skulle aldrig våga sova själv, som du gör. Nu vet jag inte hur ensligt de är hos dig men för mig, som bor i lgh i Gbg, känns de mesta ”folktomt” – trots att jag drömmer om det. Hm, är de anledning nog att skaffa man? 😉

    1. Ha ha ha jag förstår PRECIS! Men på somrarna är det ju så ljust att man aldrig hinner bli rädd. Jag har ju iofs hundarna också.

    1. Tror jag svarade dig sist, men mygg hör till ha ha. Har inte mer än vi kan klara oss med ljus och myggdosa på kvällarna 🙂

  3. Hundarna fokuserar på olika saker, solen envisas med att skina på den vackra skogen i bakgrunden. Ryggen är vänd mot kameran. Det är en aktivitet som pågår. Tankarna, före och efter… Vad ska hända sedan? Handla på el-shop, grilla? Det vet jag inte. Vill veta!

  4. Åh hade du inte kunna göra en live visning alt en video ~ där du filmar rundgång i drömmen 😍

  5. Hej! Det ser så mysigt ut eran dröm.. vilket ställe!! Åh ja skulle vilja få en rundvandring i huset så man får en mer klar bild på alla fina rum å inredning har barna varsitt rum där? Så kul å följa dig .. 💜

  6. Hej!
    Jag skulle vilja se baksidan på huset. Eller det kanske redan finns i ngt inlägg jag missat 🤔

    1. Ja det ska finnas bilder därifrån tror jag. Det finns inte så mycket där; bara äppelträdet och uthuset och ”båten” Göran o Leo byggde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg