Att ha skönt liv.

 

Åh ja, skönt liv är det verkligen.

Noah målar sig med penna på armarna och säger att han är Vaiana, sen badar han i sin balja median solen står högt över gården. Leo spelar badminton med mormor, hundarna söker skugga och jag springer runt med vattenkannan och vattnar med omsorg varje ny planta – vill inte ha någon torka bland skönheterna inte.

Och idag är det dags att åka hem, vilket känns helt overkligt?

Men ingen brådska med det, inte. Det är sol idag också och hemmet springer inte bort för att vi stannar här i några timmar till. Det ska få bli vardag, men inte riktigt ännu. Jag behöver lite, lite tid till.

(Jag har inte lämnat ännu och redan längtar jag tillbaka, det är fritidshus det).

 

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att ha skönt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *