I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha GÖR OM MIG igen!

 

Jomenvisst – vi gjorde ju ”gör om mig” med CountryDreams igen!

Egentligen tycker jag väl inte om namnet Gör om mig eftersom det inte handlar om att göra om någon – snarare att bara ge någon en dag där de tas om hand och testar plagg de själva kanske aldrig skulle valt, men det finns inget bättre ord för det? Även i år var det en tävling och de två vinnarna, Therese och Johanna, kände att de behövde hjälp med lite olika saker. Vi höll till ute i Drömmen med strålande sol och hade en fantastiskt mysig dag tillsammans med mycket skratt.

Ska vi se hur det blev?

 

 

 

Johanna kände att hon hade fastnat i sin stil och att hon köpte samma top om och om igen, bara i olika färger. Nog ganska vanligt det där; att man hittar en typ av plagg man tycker om och sen fortsätter man att köpa exakt samma typ eftersom det känns tryggt. Johanna har utflugna barn och det var dags att ha lite roligt, därför ville jag riktigt wawawoom:a till henne och få fram hennes fantastiska kurvor, så hon blev kopparfärgad i håret, fick mängder av lockar och togs rejält utanför sin comfort zone med en ljuvlig leopardklänning i omlottmodell!

Omlottmodeller på klänningar är nog det bästa jag vet när man har timglasfigur; de går att justera i hur djup ringning man vill ha genom hur hårt man snörar ihop den.

 

 

 

Så dundrande vacker, den där Johanna <3

Klänningen hittar man HÄR och den var strykfri – hur bra?

 

 

Nästa stil på Johanna blev en stretching pennkjol och en off-shoulder-blus.

Pennkjol är också ett säkert kort om man har kurvor, var bara noga med att den verkligen sitter i midjan och inte på höfterna. Till det ett par skor med rejäl klack, såna man faktiskt kan gå i utan att benen skakar som spagetti. Kjolen finns HÄR, blusen finns HÄR och skorna HÄR.

 

 

Samma kjol i en mer avslappnad look med blekgrön t-shirt och sandaler. T-shirten var helt perfekt till hennes hårfärg! Den finns HÄR och mina favoritsandaler HÄR.

 

 

 

En midsommarnattsdröm extra allt är den här klänningen! Ljuvlig turkos färg i mönstret. Finns HÄR.

 

 

 

Och så slutligen en mjuk och skön look med tunnstickas tröja med splittade ärmslut – perfekt för svalare sommarkvällar! Den hittar man HÄR.

Det var Johanna, det! Och Therese?

Therese jobbar som förskolelärare och kände sig ”grå”. För osynlig eller lite för vanlig bara, vilket vi nog alla känner ibland. Till Therese ville jag hitta plagg som var vardag men vardag 2.0 – det vill säga en upp-poppad version av saker hon faktiskt skulle kunna jobba i eller gå på stan med utan att känna sig alltför främmande.

 

 

Som såhär till exempel!

Med vilt hår, naturlig make up och lite färg så finns det net det minsta grått över Therese. Just den här outfiten kanske inte lämpar sig för förskolan, men för en snygg-fika på stan, till sommarfirandet eller till föräldramötet passar den perfekt. Höga, vida byxor i gult var perfekt tillsammans med en somrig, randig topp med bara armar.

 

 

 

Byxorna (som jag själv vill ha) hittar man HÄR och årets somrigaste topp HÄR.

 

 

En helt vansinnigt snygg vardagsoutfit!

Byter man pumpsen mot sneakers är det här något Therese absolut skulle kunna jobba i. T-shirten är lite roligare med sin volang och jeansen är det där vardag 2.0 med sin lite lösare passform, den broderade texten under fickan och de upprullade benen. En snygg, lite lösare kavaj till det här och man good to go när det är kyligare ute!

T-shirt finns HÄR, jeans HÄR, skor HÄR och sjalar till håret hittar man HÄR.

 

 

Ännu en ganska basic vardagsklädsel som trots allt inte är basic tack vare snittet på byxorna. Höga, svagt utsvängda byxor och en lös t-shirt är så vansinnigt snyggt tycker jag – Therese ser klädd ut utan att vara obekväm. Till det ett par sandaler med klack – det är så snyggt till lite utsvängda byxor.

T-shirt finns på rea HÄR, byxor HÄR och sandaler HÄR.

 

 

En riktigt klassisk outfit blev det härnäst!

Samma sak här; man kommer ifrån det ”tråkiga” bara med små knep som att rulla upp skjortärmarna och knyta den i midjan, jeansen som är croppade (croppade jeans känner man sig alltid trendig i) och ett par sneakers med en detalj som sticker ut. Egentligen bara skjorta, jeans och gympaskor men helheten blir något annat.

Skjorta hittar man på rea HÄR, jeans HÄR och sneakers HÄR.

 

 

Och avslutningsvis: sommarens skönaste stil!

En lång, pyjamasmjuk klänning med stråhatt och platta sandaler – vad mer behöver man? Ser så semesterlugnt ut att jag vill boka en resa typ NU och fladdra omkring på stränder lite lojt sådär. Klänningen (rea!) finns HÄR, hatten HÄR och sandaler HÄR.

(Nu är ju rean i full gång på CountryDreams – hela den hittar ni HÄR).

Och det var årets upplaga det! Eller sommarens iallafall – vem vet, vi kanske gör en omgång i höst också? Men oavsett; jag hoppas att ni fått lite inspiration och tips, och att jag kanske får träffa en av er nästa gång för en dag där det bara handlar om dig. Alla behöver vi såna dagar nångång.

 

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Att ha GÖR OM MIG igen!

 1. Alltså så snyggt med pennkjolen på Johanna!!! Vilken kvinna! O med den röda stickade tröjan! Wow!!

  Och Therese i den första blå blusen! Så vacker!!!

 2. Vilka fina tjejer! Och så många fina outfits! Blev extra förälskad i kombon gula byxor och ljusblå fladderblus!

 3. Men åh så fina de blev!!🌟🌟🌟🌟🌟
  Du har verkligen känsla för den rätta stilen! 👌

 4. På något magiskt sätt så lyckas du med att få kvinnorna att se ut som Kyra Sedgewick (som i mitt tycke är en vansinnigt vacker kvinna) Det var likadant när du gjorde förra ”Gör-om-mig” i Göteborg. Du är otroligt duktig!

 5. Båda är säkert jättenöjda med sin nya, fina look och klädtipsen, men Johanna – vilken förändring! Vilken skönhet på dina bilder, med håret och färgglada kläder, fina klänningar. Wow

 6. Wow!! Hur får du till den där underbart ”peachy glow” lystern i huden? Skulle kanske förtjäna ett eget inlägg..? 🙂

  Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *