Att vara på väg imorgon igen.

 

Så har vi varit hemma en dag.

Jag har fått blockad i ryggen (livets bästa!), fixat med bokslutet, bokat flygbiljetter till Stockholmsresor, laddat upp tunga bilder till uppdragsgivare (det går knappt i Drömmen) och svarat på mail – och idag ska jag flyga till Stockholm för att titta på ett kontor jag inreder. Sen ska jag hem igen, packa om inför Småland och se fram emot att få köra. För imorgon blir det dags igen! Ska bara med Tant till sjukgymnasten och åka in till bästa Goodhair för att klippa Noah, sen startar långhelg minsann. Eller ja, helg och helg – jag ska ju fortfarande jobba, men jag ska iallafall jobba på plats där och jag har Noah med mig.

 

 

Så kan han fortsätta med att tvätta grinden, jag kan riva av ett uppdrag eller två och sen är det fredag alldeles vips och de andra kommer! Veckorna går SÅ FORT och jag har ännu inte helt släppt den där lilla paniken som viskar nu är nog sommaren över, nu blir det kallt, värmen kommer aldrig tillbaka nånstans bakom bröstbenet. Är det bara jag?

 Nu måste jag köra till flygplatsen.

Ta hand om er så länge <3

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att vara på väg imorgon igen.

  1. Nix, här är en till 🙂 Tiden går så fort en helt vanlig grå dag så våra soliga fina sommardagar känns som att det bara swishar förbi. Jag vill få ut allt allt av varje dag och det jag egenligen vill ha ut är att göra så lite som möjligt med min dotter 🙂

  2. Den där rösten hörs här också. Och paniken som ligger på lur, över att missa en enda dag. Över att inte ha en evigets varm lång sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *