Att ha blomsterprakt vid lekstugan.

 

Jo men det var väl dags för lekstugan att få lite blommor? Den har ju trots allt blomlådor vid fönstren (jag vill alltid skriva fönsterna? jag tror jag säger så; fönsterna), och eftersom Noah är en så ivrig vattnare kände jag att det kunde vara rimligt för honom att få ha några egna ställen att vattna precis hur mycket han ville.

 

 

I den ivrigt vattnade blomlådan (så ivrigt att jorden klättrat ner på själva lådan) står nu nån form av blått. Minns inte vad de hette, men väldigt söta iallafall och ger lite hemlig känsla för killarna när de är inne i stugan eftersom den täcker halva fönstret och skyddar mot insyn.

 

 

Och i en plåthink hamnade sommardahlior och nån spretig rosa sak jag tyckte passade fint ihop. Som en liten yvig sommaräng i en hink blev det. Nu ska bara verandan sopas också, fri från kvistar och löv, sen ska jag se om vi inte kan hitta två pinnstolar på loppis att justera höjden på till pojkarna att ha som sittplats där. De har ju sitt lilla bänkset vid sidan om, men en veranda bör ju ha två stolar också om man nu är två inneboende menar jag.

Så en färd till loppis ska hinnas med – tar nog med mamma. Blir en lagom utflykt för en Noah; att få åka på skattjakt med sin mormor.

Fint så <3

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha blomsterprakt vid lekstugan.

  1. Jag säger också “fönsterna” men antar att det är grammatiskt fel😊. Det där blåa framför fönstret tror jag är Salvia!
    Hur eller hur så har ni det fint där i Drömmen 💗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *