I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att ha favoritserumet i ny flaska!

 

Blev såglåd när det damp ner ett nytt Moroccan Miracle Hair Serum i postlådan häromdagen! Mitt förra var så gott som slut, flaskan räcker i en evighet så det måste varit en evighet sen jag fick ett sist. Denna viktlösa, mjuka olja är super för mitt hår – gör det mer lätthanterligt och inte så flygigt och får det att torka avsevärt mycket snabbare.

Moroccan Hair Serum är en hårolja gjord av arganolja, mandelolja, olivolja och linfröolja och sånt som hjälper till att ge håret fukt och liv tillbaka. Fritt från parabener, sulfater, mineralolja och annat som mer stjälper än hjälper kanske. Och nu alltså i ny förpackning!

 

 

Tvätta håret som vanligt med schampoo och balsam, skölj ur.

 

 

Handdukstorka håret så att det inte är tokblött när du ska applicera oljan, det är lättare för håret att ta till sig den om det är mer fuktigt än blött.

 

 

Kom ihåg; lite räcker långt när det kommer till hårolja! Jag tar en droppe eller två till mitt hår och jag har ganska tjockt.

 

 

Krama in i topparna (inte i hårbotten).

 

 

Och låt håret torka – antingen med hjälp av hårfönen eller vinden!

När jag är här får håret alltid torka av sig själv i solen eller vinden, hur skönt som helst. Och oljan gör att det torkar mycket snabbare som sagt, märker jättestor skillnad framförallt när jag fönar.

 

 

Och sen alldeles vindrufsigt men lent och tacksamt hår som glider mellan fingrarna och känns lugnat på något vis.

Och behöver ni fylla på eller vill testa för första gången kanske så har ni nu 30% på Moroccan Mirakel Hair serum! Den räcker verkligen hur länge som helst så man får mycket produkt för pengarna. Koden ni ska ange är serumemma och mer om produkten och hur du beställer hittar du HÄR (går du via länken är rabatten redan aktiverad och dras av i kassan).

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att ha favoritserumet i ny flaska!

  1. Hej! Det här är apropå något helt annat =) Jag har för mig att du har tipsat om både läppserum och ögonserum som man faktiskt ser nån skillnad av. Jag har försökt gräva i bloggen, men hittar inget… Har jag drömt det här, eller har du nån aning om vad jag babblar om? =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *