Att ha planer för dagen!

 

Jo men vi är ju H Ä R!

Bland krukor och lavendel och ros har vi äntligen landat igen, Noah och jag. Igår när vi kom fram kom Världens Bästa Hantverkare hela vägen från Malmö och satte in en utkastare till mig, så nu har vi vatten på utsidan! Wihooo! Jag behöver bara en monsterlång slang och en vinda och sen är jag good to go när det kommer till att vattna, och slipper släpa vattenkannan över halva tomten när solen gassar.

 

 

Är så kär i detta ställe <3

 

 

Det här är nog dagens projekt!

Eftersom jag ändå måste in till Plantagen för att köpa slang och sådär så tänkte jag passa på att leta bra pallkragar, för den här lilla platsen på gaveln är första delen i sommarens trädgårdsprojekt! Här har jag fått för mig att jag vill ha blommor, inte kryddväxter, och jag kommer arrangera det hela i pallkragar för det här är ju trots allt Småland = spaden säger klonk var man än stoppar ner den i jorden. Det är SÅ mycket sten att det inte är klokt. Vilka blommor är jag inte riktigt på det klara med ännu, men möjligtvis ännu en ros (ja ja, rosor gör sig så bra här) och några luktärter? Tror det kan bli fantastiskt fint. Och så ska jag ha pallkragar till växthuset också, så himla smidigt sätt att odla tycker jag.

Så det är dagens projekt, vänner! Trädgårdsslang modell extra lång, och en liten gavel som ska få fägring.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att ha planer för dagen!

 1. Är lite avis på er tid på landet. Jag är “ensam” hemma med ena sonen i helgen och när jag funderar på att göra något kul tillsammans så tänkte jag på en tur till vår stuga. Men det känns så drygt att köra 2,5 timme enkel väg (som man känner utan och innan). Det är liksom lite lättare när någon annan kör och jag kan titta ut, fota, läsa, sova 🙂

 2. Hej!
  Ett tips från en som är mindre förtjust i att linda upp smutsig trädgårdsslang efter vattningen är att skaffa en slangbox från typ Gardena, som har automatisk inrullning. Sååå smidigt! Kanske mindre snyggt men det kan du säkert hitta en bra lösning till 😉

 3. Två delar planteringsjord och en del koskit (färdig i säckar) är en bra regel.
  Sen jädraranåda kommer det att växa i dina pallkragar! 🙂
  Ha det fint!
  Jenny

 4. Ja det är verkligen helt otroligt vad karg och stening märken är här i Småland. Vi köpte ett hus byggt -78 och här fanns INGENTING planterat utan bara gräsmatta. Jättetråkigt ju! Så jag för raka vägen till trädgårdsbutiken och handlade fruktträd och bärbuskar i mängder. Sen insåg jag varför det var som det var när allt skulle planteras. . Mannen var lagom road 🤣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *