I annonssamarbete med MIDNATTSOL

Att arbeta inifrån och ut.

 

Att jag är en sucker för hudvård är inget nytt, därför testade jag gärna Midnattsols serie när jag fick frågan. Och särskilt efter att ha läst på lite om innehållet – min hud fick nämligen frispel tidigt i våras efter medicineringen jag gick på för diskbråcket. Jag som alltid haft tålig, något fet hud fick en superkänslig och skör hud som nästan var glaslik i perioder. Mina favoritprodukter fick vila och huden med dom; och den senaste tiden är det Midnattsol som fått vara med och läka och hjälpa huden att komma tillbaka till sitt forna jag. Och solen har också hjälpt till, inte att förglömma! Kylan och blåsten var väl ingen höjdare oavsett hudtyp, men jag kände verkligen av klimatet i ansiktet.

 

 

Hela tanken med Midnattsol är holistisk; det vill säga att om insidan mår bra mår utsidan bra. Inga konstigheter egentligen; vi vet väl alla att vila och mycket vatten är en dunderkur för huden oavsett om den är stressad eller ej. Men med det holistiska tänket har Midnattsol kompletterat sin naturliga hudvård med kapslar fyllda av lingonfröolja (100% naturliga) och betakaroten. Sen mina Silica tog slut har jag använt kapslarna och tycker verkligen det blir skillnad; betakarotenet hjälper huden att få färg utan att behöva pressa på stranden och lingonfröoljan är rik på Omega3 samt Omega6 så kroppen behöver för att fungera optimalt.

 

 

Serien (som redan finns i Asien men ny i Sverige) består av allt man kan tänkas behöva för en komplett hudvård; tvätt, toner, dagcreme, nattcreme, ögoncreme, spf och kapslar. Samtliga produkter innehåller lingonfröoljan från bär som vuxit uteslutande under midnattsolens ljus – därav namnet. Den hjälper till att återställa hudens skyddsbarriär, samt skapa elasticitet och jämna ut. Nattcremen i serien har jag inte testat ännu men ser fram emot att få känna på vad den kan göra.

 

 

 

För mig var det precis vad min hud behövde för att återhämta sig. Ingen sveda, ingen irritation, ingen mer genomskinlig yta utan en hud som börjat återfå sin “tjockhet” och blivit lugnad.

Mer om Midnattsol och deras produkter kan ni läsa HÄR. Om jag måste välja en produkt att testa så blir det helt klart kapslarna, särskilt den här årstiden och särskilt om din hud kan behöva extra stöd för solen. Tycker även att deras spf50 för ansiktet är super – inte fet utan bara skyddande.

Hudvård inifrån och ut, helt enkelt.

I reklamsamarbete med MIDNATTSOL

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Att arbeta inifrån och ut.

  1. Ja hur gick det med dina nackbesvär, ordnade det upp sig med mediciner osv? Jag har själv fått besvär sedan några veckor och stretat på med Ipren och Alvedon i brist på läkartid. Tack och lov hittade jag snabbt en naprapat som kan hjälpa till med behandlingar.

    1. Det är till 80% bra nu, har tyvärr ingen tumme ännu (kommer nog aldrig tillbaka) men pekfingerfunktionen fick jag tillbaka i maj

  2. Min fråga har ingen med hudvården att göra, men jag måste fråga om din underbart fina kimono. Finns fortfarande att köpa?
    Mvh Lia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *