Att ta en bullbakarfredag!

 

Vad gör man en halvmulen sommarfredag i de Småländska skogarna?

Man bakar, tänker jag.

Perfekt sysselsättning med treåring och fin fredagsfika åt storebror som kommer i eftermiddag. Klart man ska ha fika när det vankas sommarlov, inte sant?

 

 

Så här blir det sockerkringlor och kanske Limhamnsbomber idag? Limhamnsbomber är ju omständigt att baka men SÅ GOTT så klart värt det (sök på bloggen för receptet). Tror vi gör båda faktiskt och packar en korg och kör ner till Mamma och Göran med nybakat i väntan på att familjen sk able fulltalig.

Oh, just det! Jag hann få ihop odlingspallarna till gaveln igår! Nu ska bara området fixas till med lite rabattkant och grus, sen blir det nog strålande. Ni ska få se så fort det blivit lite mer i ordning. Nu vill jag fortsätta på andra sidan jordkällartrappan men en sak i taget.

Ha en fin fredag, hörni. Och baka nåt om ni är sugna.

4 kommentarer till “Att ta en bullbakarfredag!

  1. Mysigt! Å just det måste få tag på några Limhamnsbomber. Har ju läst din blogg några år så har alltså varit sugen i några år på dessa….. Trevlig helg!

  2. Hur går det med din hand som du hade besvär med för ett tag sen. Har nog missat om du skrivit något om det. Kom att tänka på det och blev bara nyfiken.
    /Ann-Sophie

  3. Gott med nybakat! Då kan jag tänka mig att storebror blev glad när han kom hem 🙂
    Här har jag inte hunnit med någon bakning idag men det kanske blir något i helgen, jag blev så sugen nu när jag såg dina bilder.

    /Sandra http://kojatillslott.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg