Att ha sommarögonblick.

 

 

Detta är så mycket sommar i ett ögonblick för mig.

Badkläder och badlakan på tork, pojkarnas solhattar och ett par gummistövlar i en salig röra. Just nu, när jag skriver, är himlen tung av regn och nån vidare sol får vi väl inte idag men vi har så många dagar av just den här bilden bakom oss att det får vara okej. Och vi ska ju dessutom hem idag! Imorgon flyger jag till Stockholm igen för att fota för Pipols Bazaar – ett avbrott i eremitandet med andra ord. Men sen blir det hit igen, för i veckan ska det bli midsommar och jag är snudd på övertaggad.

Midsommar! Bästa högtiden efter jul.

 

 

Och såhär ser det också ofta ut;

Noah i middagssömn på soffan med Haggis som ständigt sovsällskap. När vi är här sover Haggis själv på nedre våningen, det är något hon har valt att göra och inget jag bett henne om; hon tycker nog att det är skönt att ha så mycket plats att sprida ut sig på skulle jag tro och själv tycker jag det känns tryggt att ha familjens jätte en trappa ner för att varna vid eventuella faror. Inte för att jag vet vilka faror som skulle lura här ute i ingenstans, men har man sett för många avsnitt av Criminal Minds vet man att allt är möjligt och ens fantasi får fritt spelrum.

Men men, hej från oss!

En söndag i skogen är det här.

 

 

 

 

3 kommentarer till “Att ha sommarögonblick.

  1. Åh som jag kan sakna de där små kropparna som ligger i ett huller om buller i soffan med kuddar och täcken och sover så där fantastiskt skönt… nu är de tonåringar och ligger där å brölar mest..😂😂 Ha en fin dag.

  2. Så oerhört fint formulerat, om relationen mellan människa och hund (ang. att Haggis sover på bottenvåningen): ”det är något hon har valt att göra och inget jag bett henne om”. Just det där att du i ett annat läge skulle kunna be henne om saker, inte bara ”kommendera plats”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg