I annonssamarbete med CLAS OHLSON

Att ha lata dagar med Clas.

 

 

Hå hååå tänker ni – vem är Clas?

Clas Ohlson, såklart. Den enda Clas i mitt liv. Dock mycket närvarande denna sommar, då typ allt av pojkarnas lata-dagar-kul kommer därifrån och deras saker används varje dag vi är i Småland. Det underlättar ju något enormt när man har roliga saker åt killarna att leka med så de håller sig sysselsatta och jag hittade hur mycket kul som helst i butiken sist (allt med rosa text är från Clas Ohlson).

 

 

 

Som en balanscykel åt Noah!

En sån hade Leo också när han var mindre och det är en jättebra start när man ska lära sig cykla. På den här hängde Noah dessutom med när Leo drar runt på sin riktiga cykel och det blir inget syskonkaos över vem som ska ha vad.

 

 

Den här la jag upp på Instastories och fick hundra frågor om. Det är som en jättestor fåtölj man blåser upp, och som funkar precis lika bra för vattenlek som för trötta mammor att sola på uppe på stranden. ÄSLKAR den.

 

 

Ett badmintonset som kommer med gigantisk boll också och inte bara en vanlig!

Noah fattar ju inte riktigt poängen ännu, men Leo gör och utmanar oss alla i matcher non stop. Det blir väl inte så mycket flyt i spelet om man säger så, men övning ger färdighet!

 

 

En uppblåsbar ananas; om Noah själv får välja.

Denna såg han i affären och vägrade lämna utan. En stor gul ananas flyter alltså numera runt i de Småländska insjöarna med tillhörande treåring.

 

 

En sak jag verkligen saknat här ute är solstolar man kan ligga ordentligt i, helt utfläkt om man så vill. De här var p e r f e k ta – vansinnigt sköna om man har en dålig rygg, och går dessutom att gunga för extra somrighet.

 

 

Och när man badat och cyklat och lekt är det skönt att komma in på kvällen och spela spel med varann. Monopol är ju ett av de roligaste brädspel som finns? Fortfarande. Tröttnar aldrig. Det här är en rese-version som är lätt att ta med sig i väskan om man ska åka tåg till exempel, eller ha en chartervecka. Leo hänger med överraskande bra, man behöver bara hjälpa honom att räkna när saker ska köpas sen skinnar han dig på allt du har.

Det blev nästan ett ögonblicksinlägg av sommar det här? Produkterna i inlägget hittar du i din Clas Ohslon-butik eller  HÄR. Inte klokt vilken tur vi har haft i år, så mycket värme vi fått njuta av redan och så mycket ledig tid för pojkarna vi lyckats ordna.

I min värld är det få saks som slår dessa månader.

I reklamsamarbete med CLAS OHLSON

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha lata dagar med Clas.

  1. Hmmm vet inte om det bara är för mig men det händer ingenting när jag klickar på de rosa texterna? Är svårt sugen på solstolarna så jag måste in på hemsidan och leta upp dem bums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *