I annonssamarbete med BÖDA SAND (SPONSRAT BOENDE).

Att roa sig kungligt.

 

Godkväll!

En dagens på väg till stranden på mig, eller typ alla dagars här. Fladdriga sköna byxor från Daynight Casual (här) och bikinitoppen ni redan sett (här). Är så glad för mer täckande överdelar, tycker det är skönt att vara lite skyddad när solen är stark och så är det inget som riskerar att falla ut när man lyfter barn.

 

 

 

Efter strand var det dags för glass!

Noah köpte även ett diadem så han kunde se ut som Bödde (maskoten) och det är klart man ska göra det. Världens godaste glass har dom här för övrigt.

 

 

 

Vi körde gocart!

(Och krockade bara med staketet en enda gång).

 

 

Och lekt etiks vi var alldeles svettiga och trötta av skratt.

Noah tyckte att jag skulle åka rutschkanan men jag har lite dåliga minnen av hur en vuxen fastnade i en sån på Skara Sommarland när jag var barn och fick typ sågas ut, så jag avböjde.

 

 

Lite vätskepaus behövs när man har roligt.

 

 

Och sen iväg igen!

Ja men typ de bästa dagarna man kan ha på en minisemester, alltså.

 

3 kommentarer till “Att roa sig kungligt.

  1. Oj, vad härligt…vi åker till Böda nästa söndag, hela familjen m barn o barnbarn. Har aldrig varit där. Har du ngr tips? Var bor ni? Vi skall bo i Strandbyn
    Fortsatt skön ledighet till er💕

    1. Jaaaa massor! Vi brukar bo i Strandbyn – jättefint! Vet inte om du har barn, men i så fall: det lilla tåget som kör runt campingen, lekplatsen, poolområdet (missa inte bastun – super att värma sig i mellan bad) och ta med vagn och cykel om åldern är inne. Maten på Centro, och pizzan, är superb. Finns en jättefin ICA på området med allt ni behöver, frisör och flera butiker. Food Market för fräscha färdiga luncher, bageriet för frukostbullar 👌 Och räkfrossan på Beach Club!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg