I annonssamarbete med BÖDA SAND (SPONSRAT BOENDE).

Att ha ett helt badland för sig själva!

 

Vi är ju inte bara här på semester; jag är här för att fota bilder åt Bödas hemsida med mera också. Och Anna behövde bilder på poolområdet så igår fick vi extrem VIP-treatment och fick lov att använda poolerna på kvällen när det egentligen var stängt! Såklart för att jag skulle kunna fota utan att få med andra på bild men för killarna var det såklart EN FEST! att få simma och åka rutschkanor och plaska runt helt ensamma på det stora poolområdet.

 

 

Det här är den ”lilla” barnpoolen – den badade vi mest i med Noah förra året. Nu är han dock stor nog att vara i princip alla pooler utom motionsbassängen, eftersom poolen vid skeppet också är så grund att han kan stå utan problem. Den här rutschkanan kan han dock åka helt själv och det är såklart det fräckaste som finns.

 

 

Tänk vad man får vara med om, egentligen. Helt galet och ofattbart, och så fantastiskt roligt.

Nu är det sista dagen här innan vi ska tillbaka och ta hand om hundarna (mamma och Göran har bott i Drömmen de här dagarna så de har nog haft fullt upp med sina tre, våra fyra och en hel del att vattna). Så; hemfärd idag men med en himla massa sommarminnen i bagaget.

 

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha ett helt badland för sig själva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *