Att vara tillbaka för skörd.

 

Godmorgon!

Morgonbadad Noah ute bland odlingslådorna för att skörda det som blivit klart under dagarna vi varit borta. Allt växer så DET KNAKAR här ute, det är den generösa solen mot husväggen som gör det tror jag, och jag sänker axlarna minst en decimeter bara vi kör upp på uppfarten.

Älskar det här stället, finns ingenstans jag kommer så till ro som här.

 

 

Gurkorna är det rykande åtgång på så jag ska förbi plantskolan idag och köpa ännu en, och så måste jag förlänga snöret för den första eftersom den redan är uppe vid toppen och snart kommer börja hänga neråt om den växer mer och det inte finns något att klättra på. Och så ska jag fortsätta med trädgårdandet hela dagen; ska se om jag kan påbörja att förlänga gruset till runt växthuset, och så ska uteduschen ner i marken. Och så vill jag på loppis!

Men ja; en sommarlovssöndag även för mig.

 

 

3 kommentarer till “Att vara tillbaka för skörd.

  1. Så mycket jobbig reklam på din sida. Jag har adblocker men det verkar inte funka här. Tråkigt, för man undviker att gå in här då…

  2. Tack för sommarlovsinspo – jag tappade min semesterkänsla någonstans efter midsommar. Hoppas hitta den under veckan även om jag ska jobba, för på lördag åker vi till garanterad värme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg