Att ha hittat något ljuvligt.

 

Godmorgon!

Ser ni? Kanterna runt växthuset är alltså klara och det blev p r e c i s som jag hade hoppats. Där ska det fyllas på sen med lite växter, både i och utanför växthuset (och kanske en rosenbåge? vet inte ännu) men för nu ser det ut såhär i morgonljuset. Jag hade sån tur att det bara fanns sten på ett enda ställe under jorden så då fick mannen rycka in med släggan, annars bankade jag ner alla kanterna själv på typ en kvart så det var hur smidigt som helst. Mindre smidigt var det att bära dit allt grus om vi säger så, men nu är det gjort iallafall.

Men det var inte kanterna och gruset jag skulle visa – det var ju nånting annat. Ser ni något skymta i vänstra hörnet kanske?

 

 

Ett ljuvligt zinkbadkar!

Hur vackert?! Detta köptes till två fotograferingar jag ska göra i juli, men fotograferingen kommer ske här så det fick komma på plats redan nu och det blev så f i n t! Det var kunden som skickade en bild på badkaret och sa ”skulle vi inte ha något sånthär?” och det var klart vi skulle, så det blev en beställning direkt.

Uteduschen grävde jag fram ur förrådet – den har ju inte användas sen vi fick badrummet klart inne i huset, men tillsammans med zinkbadkaret blev det perfekt.

Åh, det där badkaret kommer jag ha mycket roligt med fotograferingsmässigt framöver.

 

 

 

Tror nog att jag kan räkna med en viss vilja från en treåring att prova det ganska snart;

han har redan cirklat runt det som en haj och tyckte att det var en bra idé att låta en av odlingslådorna ge vika för ett b a d k a r ute i trädgården med en dusch det kommer regn ur.

(Badkaret fanns HÄR men jag tror att jag köpte det sista för nu finns det inte kvar längre).

 

 

 

Nu står det alltså ett fantastiskt zinkbadkar ute på odlingsplätten och solar i morgonljuset och väntar på att få komma till användning.

Vissa saker vill man bara klappa händerna åt i ren nöjdhet.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha hittat något ljuvligt.

  1. helt underbart, emma..!!
    så länge sedan jag var här och
    allt, allt, växer sig vackrare hos Dig..!

    kram,

    hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *