Att bege sig mot Västkusten!

 

Godmorgon torsdag!

Och vilken morgon sen – för idag åker vi till Västkusten! Bävar lite för den långa resan (två timmar hem för att lämna av hundarna till husvakten och sen 5 timmar för att komma fram, snark) men oavsett hur tråkigt det är att sitta i bilen så länge så är det fantastiskt skönt att komma fram på kvällen så att hela fredagen är fri imorgon och att vi slipper slösa den på att resa. En fredag som utlovar sol och salta bad bör inte spenderas i en bil; då kan man ta ett viss mått av obekvämt dagen innan istället.

 

 

Några bilder från förra året! Då var det kallt och regnade mest hela tiden, men i helgen ska det blöt v a r m t och strålande sol som sagt och det är ju allt man kan önska när man ska dit. Våtdräkterna är packade så havet kan vara kallt om det vill; pojkarna kommer vara preppade till max.

Gud vad jag längtar! Krabbfiske och räksoppa och pojkarnas Västkustlycka – så fint att det inte är klokt. Jag är så larvigt glad över att lotsa dom genom min egen barndom genom att vara där och jag känner mig störst i världen när jag kan plocka upp en krabba med händerna och pojkarna tittar på mig med tefatsögon och tycker att jag är sååå cool! Måste vara nåt av det roligaste med att vara förälder? Att ibland kunna göra saker som får dom att se på en som om man vore en superhjälte.

Men nu ska vi alltså in i bilen och påbörja rutt ett, och nästa gång vi ses är vi på Västkusten <3

8 kommentarer till “Att bege sig mot Västkusten!

  1. Så fint att föra över sina egna minnen som blir till nya för barnen. Kör försiktigt!

    Och förresten, snygg header!

  2. Låter som ni har en härlig helg framför er! Visst är det underbart att vara ”superhjälte” ibland, om så bara för att man kan få ut tandkräm ur en tandkrämstub hur lääänge som helst (enligt min son) 🙂

  3. Härliga! Tror inte jag kommenterat förut, men läst din blogg jättelänge. Tog dock åratal innan jag kopplade ihop dig med bröllopsföljet vi nyfiket spanade på när vi låg på badholmarnaoch solade. Vet att jag fotade men hittar de inte! Borde framkalla bättre… Lämnade mitt fina torp i en tråkig skilsmässa men blir varm i hjärtat när jag ser dina härliga bilder. Hälsa Bovall!

  4. Bästa västkusten 🙂 Kan meddela att havet är varmt, och då är jag en badkruka 😉 Hoppas ni får underbara dagar med mycket bad, mat, krabbfiske och allt annat som hör till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg