I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha ett par perfekta chinos!

 

Det här setet fick jag med mig till Västkusten;

ett par h e l t perfekta chinos (inte sådär “stumma” som de oftast är, utan med lite stretch i) som nog aldrig går ur tiden, och så en prickig blus med pyttelite puffärm. Kände mig väldigt klädd men samtidigt fullt bekväm – allt man kan önska helt enkelt. Vi strosade runt i Hunnebo när bilderna togs, delade på en glass i hamnen och drack en öl och tackade vädergudarna för den generösa solen.

 

 

 

Och i samarbete med Countrydreams har ni 20% rabattallt till ordinarie pris med koden FRU20 till och med nu på onsdag! Chinosarna är på rea HÄR (ingen rabatt på de alltså, men där redan på 50% och är ett riktigt bra basplagg i garderoben) och blusen hittar man HÄR.

Hela utbudet är HÄR och rean hittar ni HÄR. Och vill ni fynda klänningar har de just nu en drive där koden DRESS15 ger 15% extra på alla klänningar på rean!

Det var tre underbara Västkust-dagar, men nu ska det bli skönt med lite mer Småland också.

Som sagt; så glad att jag inte behöver välja.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAM

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att ha ett par perfekta chinos!

  1. Så snyggt! Önskar att jag hade din talang och kunde sätta ihop outfits (särskilt dina ”avslappnade” men ändå helt perfekta) precis lika bra. Men alla är vi bra på olika saker och det får vara okej det med. Tankar dock inspiration hos dig, tusen tack för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *