Att visa sista kvällen på Västkusten.

 

Sista kvällen på Västkusten ja –

vad gjorde vi då? Vissa somnade, aningen sent för en middagslur men det är ju trots allt sommar, och fick läggas i morfars soffa i väntan på att vakna. Där sover man gott.

 

Under tiden gick jag och pappa och Leo för att bada. Leo får inte nog av att bada, och särskilt inte när man kan vara fräck i våtdräkt samtidigt. Nog sommarens bästa köp? Han har inte tagit den av sig annat än under tvång.

Och pappa följde som sagt med, och satt på en sten och hejade på. Barnen älskar sin morfar; han är stor och varm och stark och berättar historier med sån inlevelse att det kittlar av skratt i magen. Och så har han ju den där förmågan att få en att tycka att man är alldeles unik och bäst i världen; att vad man än gör är något helt fantastiskt som aldrig tidigare skådats. Den magin kommer jag så väl ihåg själv från när jag var liten och han lyckas bannemig trolla med den även hos mig än idag, trots att jag är 30 år äldre.

 

 

Sen gick vi tillbaka upp till huset.

Pappa & Sylvis utsikt är helt makalös – man ser över allt det vackra utan avbrott och det är precis lika fint mitt i vintern som nu under sommaren.

 

 

 

Någon hade vaknat under tiden och roade sig med att se Babybossen i väntan på att bli människa igen.

 

 

 

 

Pappa började laga mat! Det längtar man efter. Hans mat är något alldeles särskilt, framförallt hans såser. Han rörde ihop en sås att dö för och serverade marulk så god att Leo tog om två gånger.

 

 

Efter maten gick vi husesyn för hundrade fången (lika spännande varje gång för Noah) och håret var alldeles vilt av salt. Har jag förresten visat mina ringar jag fick i Mors Dag-present? Tre stycken; två med namn (Leo och Noah) samt en med en stjärna. Älskar. Ska önska mig tre till; två namn och en symbol, att bära på andra handen. Gjorda av @l8hasselblad och sitter på 24/7 sen de kom ur asken.

 

 

Och så vandrade vi ner för att bada igen.

De här bilderna spränger hjärtat på mig, bokstavligen. Hans stora hand runt deras små.

 

 

Och så var det slut!

En minisemester på Västkusten till ända – en vi fyllde med god mat, salta bad, krabbfiske. sol och sandkorn prick överallt. Precis vad jag önskade.

 

 

 

7 kommentarer till “Att visa sista kvällen på Västkusten.

  1. Ser underbart ut! Å vilka soliga dagar! Vi bilar runt på västkusten nu för första gången och förstår vad som lockar. Wow! Idag smögen igår Skärhamn, var ligger pappas hus?

    Tack för all inspiration❤️

  2. Tack för en alltid lika fantastisk och inspirerande blogg! Har själv köpt en ny kamera nu (Canon EOS Mark IV) och är lite nyfiken på om du har några bra tips på snygg/bra/praktisk förvaring, samt hur du resonerar kring det här med säkerhet. Du har ju verkligen med dig kameran överallt – i sand, vatten, nära barnen – och så vill jag också göra. Men nojar samtidigt för att någon ska råka välta ett glas saft över objektivet, att någon ska stjäla kameraväskan när 2-åringen plötsligt MÅSTE kissa NU eller att det extra minneskortet plumsar i plurret när jag böjer mig för den perfekta vinkeln. Du hör! Jag behöver tips!

    1. Alltså jag är ju sämst på det där. Har kameran i hand/strandväskan :/ jag har ett motljusskydd som även skyddar linsen en del, och uvskydd, men thats it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg