Att ha sommarens färger.

 

Inlägget innehåller reklamlänkar till eleven

 

 

Ah, sommar!

När huden får en annan färg och energin är på topp dras jag alltid till en viss typ av färger på smink och naglar. Jag vill ha korall i olika former, rosa och en smula orange – sånt som är så himla fräscht till en bränna och liksom lyfter ansiktet eller händerna. Här är mina sommarfavoriter – alla utom nagellacken är gamla favoriter som jag beställt om även i år eftersom de funkar så bra den här årstiden.

Ska vi kika?

 

 

Läppstift i rosa och lite knalligare korall, ett rouge som smälter ihop med solbrännan och ett neutralt nagellack som bara ljusår upp nageln en aning så att de ser sådär ljusa och sommarblekta ut ni vet.

Nagellacket håller en evighet och hittas HÄR (reklamlänk).

 

 

Highlighter är ju livet – denna köpte jag första gången i en affär efter att ha stoppat en i personalen och frågat vilken highlighter hon använde. Hon glödde verkligen och jag ville ha prick samma.

 

 

Rouget är väldigt pigmenterat och håller en evighet, framförallt är färgen väldigt fin om man blivit lite brun. Ser ut som man joggat en halvtimme eller så. Rosa toner på rouge passar absolut bäst på mig, röda blir alldeles för skarpa. Rouget (jag har färgen körsbär) finns HÄR (reklamlänk), och highlightern (jag har beaming blush) hittar man HÄR (reklamlänk).

 

 

Läppstiftet från YSL är sammetsmjukt och torkar inte ut det minsta. Det finns två färger jag älskar – nummer 72 och så den här som heter 41 Corail a Portet och finns HÄR (reklamlänk). En mjukt korallrosa som inte blir tonåring på läpparna.

Och så nog årets snyggaste färg till naglarna? Lite laxfärgad och så vansinnigt somrig! Från OPI och i färgen Crawfishin’ for a compliment (älskar nagellacksnamn!). Finns HÄR (reklamlänk).

 

 

Och så slutligen det sista läppstiftet!

Här syns det bredvid YSL:en och som ni kan se är det lite mörkare men fortfarande väldigt mjukt i färgen. Det är Mac i färgen Pretty Boy och det hittar man HÄR (reklamlänk).

Och där är en sammanställning på hur jag ser ut i sommar! På bilder är det alltså med största sannolikhet någon av dessa läppstift, rouge eller nagellack som syns eftersom det är mina stick-to-favoriter som liksom alltid funkar. Hoppas ni hittar en ny favorit, ni också.

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att ha sommarens färger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.