Att ta utebad.

 

Så var det nya utebadkaret invigt!

Noah såklart, vem annars? Han var ju tvungen att se om den där duschen verkligen levererade. Och om det gick bra att sitta i badkaret trots att det står utomhus och inte inne i badrummet som alla andra.

Lite kallt var vattnet förstås; vi har bara kallvatten utomhus, men när luften är varm går det ju att stå ut med kallt vatten också.

 

 

 

Ja men vi hoppar väl i, då …

 

 

Joho; det gick alltså alldeles utmärkt!

Har ni det bra? Startat semestern? Dagarna rinner som vatten här känns det som, vi är ju en sucker för rutiner hela familjen så det tar liksom ingen tid att ställa om till Drömmen-rutinerna och sen vara inne i en ny vardag på nolltid. En lite guldbeströdd och väldigt ledig vardag förvisso, men med ett mönster lika tydligt som det när man väver mattor. Vi är hemtama, har vår dygnsrytm, och det kommer bli en chock sen när sommaren är över och man ska tillbaka till ett högre tempo igen. Jag rivstartar  i augusti med SVT:s pressträff uppe i Stockholm för Timjan, tupp och tårta (det sänds ju med start 6 september och jag är såklart helt galet nyfiken – har ju inte sett n å n t i n g alls och är alltså lika clueless som ni ungefär) och sen följer en period med flängande, en tur till Paris, planering för hösten och allmänt pusslande.

Så jag njuter av pausandet nu, samlar kraft till det som kommer. Och inte tänker jag lämna Drömmen helt bara för att det blir höst?

Här finns ju svampen och höstfisket och kaminen, sånt man behöver för att hinna andas.

 

 

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “Att ta utebad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *