Att ha sommarkvällar att värma sig med senare.

 

Vilken v ä r m e!

Även om de två senaste dagarna har varit ganska molniga på förmiddagarna har eftermiddagarna varit så heta och kvava att gurkan mot husväggen sjunkit ihop trots vattning och inte repat sig igen förrän sent på kvällen. När hettan ligger som ett täcke på gården och vinden inte rör sig alls finns det bara en sak att göra:

bada.

 

 

Vattenståndet är så lågt att det bildats små sanddyner och nu kan man gå långt ut efter vassen innan man behöver simma, men vattnet är badkarsljummet med 25-26 grader och barnen får man inte upp trots att det är kväll och kvällsljuset gör vattnet nästan vitt i ögonen. Där plaskas det i en timme innan man får dra upp de båda för att åka hem och sova.

Herregud alltså, vilken sommar! Jag som var så rädd över att den skulle försvinna innan vi hunnit leva i den.

 

Rekommenderade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *